Kledingtrends voor deze winter 

De herfst is weer volop aan de gang en het begint alweer aardig koud te worden. De winter begint er weer aan te komen en misschien heb jij nog geen kleding voor de winter geshopt. Wij helpen je met de wintertrends van deze winter, zodat jij weer helemaal bij bent. 

Opvallende tailoring 

We beginnen met de eerste in het rijtje mode voor de winter van 2022. Deze kledingtrend valt nog een klein beetje in de herfst, maar is wel helemaal in. Dit jaar kan het niet gek genoeg hoe kleurrijker en opvallender je pak, hoe beter. Ga bijvoorbeeld dit jaar voor een felroze pak, kies een opvallend materiaal zoals leer, fluweel of kies dit jaar voor een opvallend patroon. Dit jaar lijken alle grote modemerken het erover eens en zal je het veel tegenkomen. 

Roze tweedelig pak 

Roze is altijd wel een goede keuze. Dit jaar is roze helemaal de kleur. Een tweedelig pak is netjes en representatief en is daarom ook perfect voor een dagje kantoor met een mooie blouse eronder en een paar loafers. Maar dit pak is natuurlijk ook heel leuk voor een avondje uit om er helemaal uit te springen. 

Leer 

Leer is weer helemaal terug deze winter. De grote modemerken stuurden ook leer in alle soorten en maten weer de catwalk op. Het maakt niet uit of het een jurk, rok of een broek is. Leer is dit jaar de grote modetrend van 2022. Ben je zelf toch niet zo een fan van leren kledingstukken? Met een paar leren laarzen loop je er ook weer helemaal bij volgens de modetrends. 

High waisted flared pants van lamsleer 

Weer een trend waar leer in voor komt. Deze broek van lamsleer is dit jaar onmisbaar in jouw kledingcollectie. Deze broeken zijn van goede kwaliteit en kan je nog jarenlang mee door. Als je vegan bent kan je natuurlijk kiezen voor een broek van imitatieleer. Sommige kledingstukken van imitatieleer zijn net zo mooi, maar je levert natuurlijk wel wat kwaliteit in. 

Gorpcore 

Dit is de modetrend van 2022 die je misschien nog wel het meeste voorbij zal zien komen. Bij gorpcore moet je denken aan comfortabele buitenkleding. Denk hierbij aan cargo pants, fleece jassen en parka’s. In het begin zag je weinig merken met outdoor kleding, maar nu zie je steeds meer kleine merken die outdoor kleding gaan uitbrengen en daarmee zelfs grote samenwerkingen veroveren. Met deze trend zul je met een leuke kleding stijl de winter overleven.  

Nu ben je weer helemaal op de hoogte en kan je lekker shoppen voor deze winter. 

Sharing is caring