Sinterklaas versiertips voor in huis 

Samen pakjesavond vieren, er hangt altijd een goede sfeer rond deze tijd. Daarom is het leuk om uit te pakken met themaversieringen. Je kunt natuurlijk zelf dingen maken, maar in deze drukke tijden aan het einde van het jaar is het misschien wel een beter idee om gewoon wat versieringen in huis te halen. Maar wat moet je dan halen? Enkele tips lees je in dit artikel.  

Sinterklaasvlaggetjes 
Waarom ook niet? Het is tenslotte feest. Hang de kamer vol met leuke Sinterklaas slingers! 

Bordjes 
Koop kartonnen bordjes van het Sinterklaas thema. Het vrolijkt de tafel op en het eten is meteen lekkerder geworden! 

Schaal pepernoten 
Pak een grote schaal en vul deze met pepernoten en ander snoepgoed. Hier krijg je meteen Sinterklaas vibes van. Daarnaast is het ook nog eens multifunctioneel, want je hebt meteen wat lekkers klaarstaan! 

Raamstickers 
Leuk vanaf binnen en buiten. Raamstickers: van sterretjes tot Sinterklaas en Piet die op de daken lopen. Simpel maar ontzettend schattig! Een alternatief dat misschien wel extra leuk is voor de kinderen zijn raamtekeningen. Koop speciale raamstiften en laat ze zich uitleven. Wil je liever zelf tekenen, maak er iets leuks van! 

Aftelkalender 
Sinterklaas is een feest om naar uit te kijken! Vergroot dat gevoel door een aftelkalender te kopen of zelf te maken. Er zijn verschillende soorten, van echte kalenders tot kleurplaten en houtlook exemplaren. 

Deurmat 
Een leuke binnenkomer! De deurmat in Sinterklaas thema. Dit product is via diverse sites te bestellen. Je kunt een standaard formaat kiezen of zelf iets ontwerpen. 

Sharing is caring