Make-up trends van afgelopen najaar 

In het najaar heb je kledingtrends, schoenentrends, haartrends, maar je hebt ook make-up trends die we uiteraard niet kunnen vergeten. Wij hebben de make-up trends voor je op een rijtje gezet.  

De onderstaande make-up trends zijn sinds de herfst niet meer te missen. Je ziet ze voorbijkomen bij modeshows, maar ook bij fotoshoots voor verschillende bekende modebladen. Tijdens het voorjaar waren vooral de natuurlijke make-up looks helemaal het einde, maar voor het najaar kan je toch wat meer uitpakken!  

Knallende oog make-up  

Dit najaar speelt oogschaduw een behoorlijk grote rol. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van subtiele en neutrale kleuren, maar juist voor de kleurrijke kleuren. Je ziet deze make-up look veel voorbij komen op de catwalks en op social media.  

Metallics  

Dit najaar wordt er veel gebruik gemaakt van glimmende en glanzende dingen bij onze ogen. Dit metallic folie wordt vooral rond de ogen gebruikt bij onder andere modeshows. Maar het wordt niet alleen bij de ogen gebruikt. Het wordt namelijk ook gebruikt voor in het haar.  

Gebleekte wenkbrauwen  

Het is misschien niet helemaal je ding, maar toch is het een trend van dit najaar. Het wordt veel gedaan tijdens modeshows. 

Opvallende lippen 

Dit najaar zal je meer opvallende lippen tegenkomen. Er wordt minder gebruik gemaakt van nude en neutrale kleuren, maar juist gekozen voor de wat meer opvallende kleuren. 

Een matte look 

Je ziet vaak mensen een glowy huid hebben, maar toch zie je vooral dit najaar een matte huid terugkomen. Het hebben van een matte huid accentueert je ogen meer. Je kan deze matte look creëren door puur en alleen gebruik te maken van concealer waar nodig is en het vervolgens af te poederen.  

Sharing is caring