Waarom de № 1 Hairpin dé unieke haar tool is 

Een hairpin die elegant is, makkelijk in gebruik, talloze looks kan creëren en je haar niet beschadigt? Dat is de № 1 Hairpin. Na jaren van ontwikkelen en testen is de № 1 Hairpin geboren en uitgegroeid tot een enorm internationaal succes! Het ontwerp van de № 1 Hairpin begon in Fiona’s hairstyle salon. Ze luisterde naar de behoeften van de klant en combineerde dat met haar internationale ervaring. Ze wilde creëren wat er nog ontbrak in de branche. Vele internationale haar stylisten kunnen niet meer zonder de № 1 Hairpin. Daarnaast wordt er elke 5 minuten een № 1 Hairpin set verkocht. Wat maakt dit zo’n krachtige haar tool?

Het ontwerp

De № 1 Hairpin is gemaakt van polycarbonaat en is flexibel op de juiste plekken. Het materiaal is duurzaam en hygiënisch en uit één stuk gemaakt. Je voelt dus geen scherpe randen. Het ontwerp voorkomt ook knikken in het haar, dit is vaak wel anders bij haarelastiekjes en andere clips. Dit maakt het nog makkelijker om tussen kapsels te wisselen. De № 1 Hairpin is waterdicht en antistatisch. 

Tip – De manier waarop de № 1 Hairpin is ontworpen, is om de pootjes van de pin horizontaal te spreiden en door het haar te laten glijden (niet verticaal spreiden). Zo heb je de beste grip en voorkom je schade aan je pins.

De ‘lock’ 

De ‘lock’ is sterk! Door de ronde vorm past er genoeg haar in om je haar de hele dag op zijn plaats te houden. De lock wordt afgesloten door de pootjes van de pin, waardoor het haar er niet uit kan glijden. Op deze manier vervangt de № 1 Hairpin minimaal vijf haarspeldjes.

Gebogen vorm 

Een ander uniek kenmerk; de gebogen vorm van de № 1 Hairpin. Deze beslissing is genomen om optimaal comfort te bieden. De buiging vormt zich perfect naar je hoofd. Je kunt dus gewoon achterover leunen op je autostoel of op de bank zonder de pin in je haar te voelen. Het is pijnloos! Een ander geweldig effect van de gebogen vorm is dat het minder druk uitoefent op het haar.

Haarkwaliteit 

Door de unieke vorm en het bijzondere materiaal is de kans op haarbreuk verdwenen. Wanneer je de pin uit je haar haalt zullen er geen haren blijven hangen of er onnodig worden uitgetrokken.

Kleuren 

De № 1 Hairpin komt in 9 prachtige kleuren – die je in één grote set kunt kopen – of je kiest de kleur waar je het meest van houdt. Ook bestaan er collectiesets waarin de kleuren worden gecombineerd. 
 
De № 1 Hairpin is een revolutionaire haar tool die niet mag ontbreken in jouw collectie en die jouw leven een stuk makkelijker kan maken! Eindeloze haarstijlen in minder dan een minuut gemaakt. Je kunt de № 1 Hairpin hier vinden.

Sharing is caring