De lekkerste parfums voor mannen

Smaken verschillen en al helemaal als het gaat om parfums. Het is namelijk heel erg persoonlijk. De geur moet bij je passen maar ook lekker ruiken op je huid. We hebben de lekkerste parfums voor je op een rijtje gezet. 

Dior, Sauvage 

Deze geur is razend populair en dat is niet zomaar. Deze stoere maar toch frisse geur is geïnspireerd op een rotsachtig landschap met een blauwe lucht. De geur is een combinatie van houttonen, amber en bergamot. Deze combinatie van geurnoten zorgt voor een krachtige, intense maar toch frisse geur.  

Davidoff, Cool Water 

Deze geur is fris en sportief. Perfect voor de man die van een iets subtielere geur houdt. Zo bevat de geur houtige en licht bloemige tonen zoals bergamot, pepermunt maar ook jasmijn en sandelhout. De naam zegt het, Davidoff Cool Water is fris met warme nuances van het hout.  

Chanel, Blue de Chanel 

Houtige tonen wisselen af met frisse citrus geuren. De geur is tijdloos en de prachtige diepblauwe flacon is mooi om cadeau te geven. De parfum heeft aromatische noten van hout.   

Paco Rabanne, 1 Million 

Deze geur kennen we vast allemaal wel, deze is namelijk razend populair. En dat is niet zomaar. Deze herengeur met flacon als goudstaaf heeft een mengeling van frisse tonen die perfect afgestemd zijn met de geur van leer.  

Joop, Go 

Een heerlijke frisse geur die zeker bij jongeren in de smaak valt. De geur bevat noten van sinaasappel, rabarber en viool. De musk wat een van de basisnoten is van de geur geeft het parfum naast een frisse noot ook iets stoers.  

Viktor & Rolf, Spice Bomb 

Is een van de meest kruidige mannengeuren die er is, de naam zegt het natuurlijk al. De krachtige en kruidige noten van onder andere bergamot, kaneel en tabak zorgen voor een kruidige en verleidelijk geur.  

Hier moet je op letten als je een parfum koopt: 

  • Test de geur op je huid. 
  • Kijk naar de top-, basis-, en hartnoten van de geur. Kies degene die bij jou passen.  
  • Wil je een eau de toilette of een parfum. Een parfum heeft een hoge concentratie en is dus sterker.  

Sharing is caring