De lekkerste geurkaarsen voor in huis 

Wil je iemand verwennen of wil je je eigen huis naar bloemetjes laten ruiken? Geurkaarsen zijn een mooie toevoeging aan het interieur. Het brengt een leuke sfeer en licht met zich mee. Wij hebben voor jou de lekkerste geurkaarsen op een rijtje gezet! 

Yankee Candle 

Yankee Candle is een van de meest verkochte kaarsen in de wereld. Deze kaarsen worden al gemaakt sinds 1969 en zijn nog steeds immens populair. De kaarsen komen uit de Verenigde Staten. Ze zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om de unieke geuren, zoals Christmas cookie, Soft blanket en Midsummer night. Er wordt een hoog percentage aan geurolie gebruikt, waardoor de geur door het hele huis te ruiken is.  

WoodWick 

De brede, ovaal, gevormde schalen zijn ook erg populair en staan prachtig op je tafel. Ze ruiken heerlijk en de geur kan je ruiken door het hele huis. De lonten zijn van hout gemaakt, vandaar de naam WoodWick. Ze knetteren zachtjes net zoals een warm haardvuurtje. Echt een kaars die zorgt voor een knusse sfeer! 

Rituals 

Uiteraard mag Rituals niet ontbreken. De kaarsen zijn erg lekker en bevatten ontspannende en zuiverende ingrediënten. De geur van de kaarsen heb je ook in handzeep, doucheschuim en parfums. Zo laat je niet alleen je huis, maar ook je eigen lichaam ruiken naar dezelfde geur. Hiervoor zijn cadeaupakketten samengesteld. Super leuk voor jezelf, maar ook als cadeau! 
 

Bolsius 

Ook een bekende is Bolsius. Dit is een Nederlands merk en bestaat al sinds 1870. Het is inmiddels uitgegroeid tot de grootste kaarsenproducent. Het merk staat bekend om hun waxinelichtjes, stompkaarsen en dinerkaarsen. Je vindt ze in veel supermarkten en drogisterijen in Nederland. 

Sharing is caring