4x foundation voor een vette huid  

Elk huidtype is verschillend, sommige mensen hebben een droge huid, de andere een gevoelige een weer een ander heeft een vette huid. Voor deze groep willen wij graag 4 foundations aanbevelen die perfect geschikt zijn voor een vette huid.  

Lancôme – Teint Idole Ultra Wear  

De eerste foundation die we je graag zouden willen aanbevelen is deze van Lancôme. Deze dekkende foundation kan wel voor 24 uur goed blijven zitten. Het is een vrij dikke foundation, hierdoor raden we je aan er niet te veel van op te smeren. De prijs van deze foundation is €36,95.  

Estee Lauder – Double Wear Stay in Place 

De tweede uit ons rijtje is deze van Estee Lauder. Deze foundation is naast dat hij heel fijn is ook duurzaam en blijft zo’n 15 uur lang goed zitten. De foundation heeft een mat effect maar is tegelijkertijd niet poederig. Ideaal toch? Deze foundation is te koop voor €34,95. 

Charlotte Tilbury – Airbrush Flawless Foundation 

De derde uit ons rijtje is de Airbrush Flawless Foundation van Charlotte Tilbury. Deze foundation zorgt ervoor dat je onzuiverheden volledig worden bedekt en niet meer zichtbaar zullen zijn. De foundation is niet mat, wel voorziet hij je van een hele mooie glow. De prijs van deze foundation is €44,-.  

NARS – Natural Radiant Longwear Foundation  

De laatste die we je willen aanbevelen is de Natural Radiant Longwear Foundation van NARS. Deze superfijne foundation voorziet jouw vettere huid van een mega stralende gloed! Wel raden we je aan hem in combinatie met wat matterend poeder te gebruiken. Zo creëer je een nog mooier effect. Dit is wel gelijk de duurste uit het rijtje. De foundation kost €48,-.  

Sharing is caring