Zo krijg je volle lippen zonder middelen 

Wil jij ook graag dikkere lippen, maar wil je dit zonder naalden? Hieronder staan alle tips voor vollere lippen zonder een bezoek aan een cosmetisch chirurg op een rij! 

Lip scrub 

Een lip scrub is super goed voor je lippen. Het haalt de velletjes van je lippen af en hiervan woorden je lippen lekker zacht. Maar wist je ook dat van een lipscrub, je lippen er voller uit gaan zien! Door de circulerende beweging die je maakt tijdens het scrubben van de lippen, wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de lippen een mooie en natuurlijke roze en rode kleur krijgen.  

Lip liner 

Make-up is ook zeker een aanrader. Met het contouren van je lippen, kan je je lippen al snel voller laten lijken. Als je de liner net iets boven je lippen aanbrengt, zien ze er gelijk al groter uit. Koop er een bijpassende lippenstift bij en breng deze ook aan.  

Lipgloss 

Ook een lipgloss kan je lippen groter laten lijken. Door de glans krijg je een meer 3D-effect op de lippen en komen ze meer naar voren. Breng het bijvoorbeeld alleen aan in het midden van de lippen.  
Wat je ook kan halen zijn lip plumpers. Dit is een soort lip gloss, maar dan met speciale ingrediënten waardoor je lippen iets gaan zwellen. Het brandt vaak wel een beetje, maar je lippen worden wel voller.  

Tandenborstel 

Klinkt misschien een beetje gek, maar dit helpt ook! Het werkt een beetje hetzelfde als een scrub. Door de circulerende beweging die je maakt, wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor worden je lippen wat roder en zwellen ze een beetje op. Daarna lijken ze ook groter.  

Sharing is caring