Olie voor je stretch marks 

Veel vrouwen hebben stretch marks. Dit kan komen door een zwangerschap, gewichtsverandering of bodybuilding. De stretch marks worden ook wel striae genoemd. Doordat de huid bijvoorbeeld oprekt, kun je pech hebben dat je stretch marks ervan over houdt. Je ziet ze het vaakst op de benen, buik, billen of borsten.  

Om dit te voorkomen moet je veel smeren, smeren en nog een smeren. Op die manier houd je de huid soepel en neemt de kans op striae af. Hieronder hebben wij de beste oliën voor jou op een rijtje gezet.  

Bio Oil Bodyolie 

Deze olie is erg bekend en kan gebruikt worden voor veel verschillende dingen. Voor je stretch marks, littekens, huidstriemen, pigmentvlekken en verouderde & uitgedroogde huid. Deze olie richt zich op het voorkomen van straie bij zwangere vrouwen. Het is een heerlijk product en veel vrouwen gebruiken het ook nog na de zwangerschap.  

Petit&Jolie Anti Straie 

Deze olie is bedoel voor gespannen huid. Het houdt de huid soepel en veerkrachtig en dit verkleint de kans op het uitrekken van de huid. De olie trekt snel in en bevat wierook, rozemarijn en shizandra. Het is een goed merk voor ouder en kind en beschermt de huid van je kindje dus ook goed.  

White Lotus Anti Aging 

Dit is een serum die het scheuren van de huid ook tegengaat. Het is ontworpen om zich specifiek te richten op dode huidcellen in het gebied van de heupen, dijen en buik. Hier komen vaak de meeste stretch marks. Het verwarmt de huid en verhoogt de bloedcirculatie drastisch. Het is een prijzig product, maar werkt wel als een van de beste! 

Sharing is caring