De lekkerste parfums voor vrouwen 

Een parfum is super persoonlijk en desondanks zijn er toch veel dezelfde geuren waar mensen dol op zijn. In dit artikel zet de redactie hun favorieten op een rijtje!  

Giorgio Armani Si 

De eerste parfum in ons lijstje is Si van Giorgio Armani. Si is een warme geur gemixt met frisheid. Dit combinatie maakt dat wij Si je van harte kunnen aanbevelen. Als je houdt van een lichtzoete geur is dit echt de parfum voor jou! Voor 50 ml van Si betaal je €107,54.  

Lancôme La Vie Est Belle 

De tweede parfum die we je graag willen aanbevelen is er eentje van Lancôme genaamd La Vie Est Belle. Deze geur is een zoete en warme geur tegelijk. Daarnaast blijft de parfum ook gedurende de dag heel goed hangen. Het is wel een prijzig parfum, je betaalt al snel voor 50 ml €107,37.  

Abercrombie & Fitch First Instinct  

De derde uit het rijtje is een parfum van het modemerk Abercrombie & Fitch. De parfum heet First Instict. De reden dat we deze in het rijtje hebben gezet omdat de parfum een hele unieke lekkere geur heeft. De geur ruikt vooral naar bloemen en passiefruit. Deze parfum is dan ook de goedkoopste uit ons lijstje. Je betaalt voor 50 ml €65,99.  

Yves Saint Laurent Libre  

De vierde parfum uit ons lijstje is Libre van Yves Saint Laurent. Deze geur is uitgebracht in 2019 en is ontzettend populair. Ook deze parfum heeft weer een super eigen unieke geur. De geur is ontzettend warm, bloemig en daarnaast blijft hij gerust de hele dag hangen. Deze parfum is de duurste uit het rijtje, en kost €108,- voor 50 ml.   

Marc Jacobs Daisy  

We sluiten graag af met Daisy van Marc Jacobs. Maar hier geldt zeker, last but not least. Want deze geur van Marc Jacobs is echt heerlijk, de geur is heel lekker zoet. De geur van bloemen en fruit staan centraal bij deze parfum. De prijs van deze parfum is, voor 50 ml, €81,95.  

Sharing is caring