Nooit meer een smaakloze salade of kale kipfilet! 

Je kent het vast; je bent lekker aan het bewegen en gaat daardoor ook bewuster eten. Gezond, vers en vooral: geen extra (dikmakende) sauzen. Een salade met een beetje olijfolie, verkeerd is het niet, maar saai wel. Gelukkig heeft Callowfit daar iets op bedacht. Verantwoorde sauzen en dressings, ons testpanel mocht ze proeven. 

Gezond en smaakvol 

Sporten en genieten van sausjes bij je eten gaan dus goed samen met de sauzen en dressings van Callowfit! Zo werk jij gemakkelijk aan een gezondere leefstijl. De sauzen zijn niet alleen rijk van smaak, maar bevatten ook geen toegevoegde suikers, vetten, dierlijke ingrediënten, lactose, gluten en aspartaam. Of je nou fit, veganistisch, caloriearm of volgens een dieet leeft, met Callowfit geniet je meer van wat je eet. 

 
De keuze is reuze  

De test box die het testpanel heeft mogen ontvangen bevatte maar liefst 18 verschillende smaken in sachets. We zijn dus dolenthousiast gaan testen! Door de hoeveelheid keuze die de box bevat zit er voor iedereen wel wat lekkers in. Denk je aan sauzen en dressings dan denk je vaak aan hartig. Althans dat hadden wij. Maar de test box bevat een heerlijke mix van hartige en zoete smaken. Allemaal stuk voor stuk rijk van smaak. Je eet bewust maar op de smaak lever je absoluut niet in.  

Het testpanel ging opzoek naar de lekkerste smaakcombinaties. Onze favoriete vinden we dan ook erg moeilijk om te kiezen. Het is maar net waar je zin in hebt! De ‘Caesar Style’ is een echte klassieker voor je favoriete salade. Maar ook de ‘Cookies & Cream’ is heerlijk met ijs of op een pannenkoek. Oh en wat dacht je van de ‘Curry Mango Style’ die is geweldig bij kip op een broodje voor een tropische twist, met deze heerlijke saus waan jij je op een zonnig eiland.  

‘’De peri-peri is echt heerlijk bij een wok gerecht of bij vlees of vis van de grill, top voor het barbecue seizoen. Door de exotische smaak doet het je het hele jaar door denken aan de zomer.’’  
 

Het testpanel is mega enthousiast over de sauzen en dressings van Callowfit. We snappen dat je na het lezen ook erg benieuwd bent geworden en ze zelf ook wilt uitproberen. In samenwerking met Callowfit geven we 15x een Callowfit test box en receptenboekjes weg! Check snel onze socials om mee te doen aan deze winactie!  

Sharing is caring