Kleed je slank!

Slanker door kleding? Ja dat kan zeker! Je hoeft niet per se iedere dag te gaan sporten of te beginnen aan een dieet. Wij hebben voor jou 5 tips op een rijtje gezet waardoor jij je slank kan kleden.

Kies voor donkere kleuren

Nu is het niet zo dat je geheel in het zwart door het leven hoeft te gaan, maar donkere kleuren kleden wel af. Je hoeft dus niet van top tot teen in het zwart, maar je kan de kleuren wel goed uitkiezen. Kies voor de kleuren die jou het beste staan en waar jij je goed en comfortabel in voelt.

Laat je benen langer lijken

Heb je over het algemeen wat kortere benen dan kun je deze er optisch langer uit laten zien. Je broeken moeten daarom zo lang mogelijk lijken, maar ook weer niet te lang want je wil natuurlijk niet onderuitgaan. Broeken die hoog getailleerd zijn en rokken zijn ideaal als je je korte benen langer wil laten lijken. Wel is het zo; hoe wijder je rok is, hoe kleiner je lijkt.

Je schoenen

Door langer en slanker eruit te zien kan je schoenen dragen met een hakje. Om je benen mooi te kunnen verlengen kan je kiezen voor schoenen met een nude kleur. Wanneer je kiest voor schoenen met een nude kleur maakt dat optisch je benen langer.

Kies voor verticale strepen

Hou je ervan om kleding met streepjes te dragen? Kies dan wel voor verticale streepjes. Waarom? Verticale strepen creëren een lang en slank effect. Ook heeft het dragen van een v hals een positief effect op je looks.

Camoufleer en accentueer

Je goed voelen in je kleding is het allerbelangrijkste. Kies er daarom voor om de lichaamsdelen waar jij je onzeker over voelt te camoufleren en de delen waar je juist trots op bent te accentueren. Wanneer jij je goed voelt in je kleding straal je dat ook uit en zien andere mensen dat ook!

Sharing is caring