Zo breng je minerale make-up aan

Misschien heb je vast wel eens gehoord van minerale make-up, maar hoe breng je dat precies aan, zodat je er helemaal fabulous uitziet? Wij leggen het je allemaal uit.  

Wat is minerale make-up? 

De hoofdingrediënten van minerale make-up zijn mica, ijzeroxides en zincoxide. Deze ingrediënten worden platgemalen zodat het helemaal fijn is om het daarna te kunnen gebruiken voor je huid.  

Het aanbrengen van minerale foundation 

Breng de foundation aan met een foundation kwast of een beauty blender. Doe een klein beetje van de foundation op de kwast of blender en verdeel dat over je gezicht. Let erop dat je dit op een deppende manier doet. Wanneer je dat hebt gedaan kan je het in je gezicht blenden. 

Het aanbrengen van concealer 

Pak je concealer erbij en breng het aan op de plekken waarvan jij vindt dat het nodig is. Blend het in je gezicht op een deppende manier.   

Het aanbrengen van blush en bronzer 

Doe wat blush op een kwast en breng dat aan op de plekken waar jij het graag wilt hebben. Maak dan wat draaiende bewegingen. Met de bronzer doe je er wat van op je kwast en begin je bij je wang. Werk dan in cirkels omhoog richting je oren. 

Het aanbrengen van oogschaduw  

Pak je oogschaduw erbij en je kwast. Doe er een klein beetje oogschaduw op en dep vervolgens de oogschaduw op je ooglid. Werk van buiten naar binnen. 

Sharing is caring