Huishoud hacks 2022

Hacks zijn zo ontzettend handig. Wanneer je eenmaal een hack hebt ontdekt en je vindt hem fijn kan je eigenlijk ook niet meer zonder die hack. Wij hebben voor jou 4 hacks op een rijtje gezet waar je niet meer zonder mee kan.  

Ijsblokjes in de droger 

Wil je graag een bepaald kledingstuk even helemaal kreukelloos hebben? Doe dan ijsblokjes in de droger. Deze hack helpt wel alleen maar bij een aantal kledingstukken tegelijk en niet bij een hele volle droger. Doe de kleding samen met de ijsblokjes in de droger en weg kreukels. 

Azijn! 

Heb je een vieze geur in huis? Azijn haalt zulke vieze geurtjes weg, maar dat niet alleen. Schoonmaken met azijn gaat gewoon een stuk makkelijker. Servies zal er weer uitzien alsof het net nieuw is, maar ook een luxaflex kan je heel goed schoonmaken met azijn.  

Snijplank met vlekken 

Je hebt vast wel vaak vlekken gekregen op je snijplank en die er vaak uitgekregen door ze in de vaatwasser te doen, maar dat helpt niet bij iedere vlek. Je kan die vlekken verwijderen door gebruik te maken van een citroen. Wrijf de snijplank in met een citroen en laat dat 20 minuten goed intrekken. Daarna kan je hem gewoon afspoelen.  

Speelgoed in de vaatwasser 

Speelgoed wordt in de loop van de tijd vies en plakkerig, maar gelukkig is er een oplossing om dat te fixen. Verzamel al het speelgoed dat je vies vindt en doe dat in de vaatwasser en na één beurt is het weer helemaal schoon. Let er wel op dat je niet de dingen in de vaatwasser doet die een batterij hebben, want dan gaat het mis.  

Sharing is caring