Dit zeggen je eetgewoontes over je

Er bestaat niet één bepaalde eter, maar je hebt verschillende soorten eters. Maar welke heb je allemaal? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.  

De langzame eter 

Waarschijnlijk ben jij diegene die als laatste je bord leeg hebt, wat soms kan zorgen voor irritaties aan tafel, omdat je altijd zo langzaam bent. Maar je geniet wel optimaal van je eten en dat is ook belangrijk. Waarschijnlijk ben je niet alleen een langzame eter, maar in je dagelijkse leven ben je ook niet de snelste. Je hebt namelijk niet veel stress en aan haasten doe je al helemaal niet.  

De snelle eter 

Je kijkt alleen al naar je bord en het is al leeg. Je bent niet alleen tijdens het eten snel, maar je bent ook een hele snelle werker en je deadlines haal je gewoon altijd.  

De nette eter 

Je bord ziet er altijd piekfijn uit en niks raakt elkaar eigenlijk aan. Waarschijnlijk ben je dan een enorme fan van het maken van lijstjes en ben je erg geordend. Ook ben je veel bezig met opruimen en organiseren. 

De avontuurlijke eter 

Je bent een fan van nieuwe recepten uit proberen met soms ook gekke ingrediënten erin. Je bent een avontuurlijk persoon en je bent ook niet heel snel bang te krijgen. Op je werk barst je van de creatieve ideeën en van een discussie ben je ook niet vies.  

De gescheiden eter 

Alle ingrediënten eet je apart van elkaar. Je bent een persoon die erg oplettend is op details en je kan lang nadenken over bepaalde dingen voordat je echt een definitief besluit neemt.  

De luide eter 

Smak je tijdens het eten zonder schaamte dan ben je een persoon die zorgeloos door het leven gaat en je trekt je ook niet veel aan van de mensen om je heen. Je laat gewoon aan iedereen zien wie je bent.  

Sharing is caring