5x Bloemige parfums

Er is toch echt niets lekkerder dan een heerlijk bloemige parfum. In dit artikel zetten we voor jou een aantal parfums op een rij die stuk voor stuk naar heerlijke bloemengeuren ruiken.

Gucci Bloom

Alleen het flesje is eigenlijk al prachtig maar ook de geur ruikt echt heerlijk bloemig. Gucci Bloom eau de parfum heeft topnoten van de Italiaanse Bergamot en hartnoten van de Casablanca lelie en Ylang Ylang. Voor 50ml Gucci Bloom betaal je €108,20.

Marc Jacobs Daisy

Eau de toilette Daisy van Marc Jacobs ruikt naar jasmijn, aardbei en vioolblaadjes. Hij is wat lichter dan Gucci Bloom maar ondanks ook een echte klassieker. Voor 50 ml Marc Jacobs Daisy betaal je €82,05, dit is de goedkoopste parfum uit ons lijstje.

Yves Saint Laurent Libre eau de parfum

Dit geurtje van Yves Saint Laurent genaamd Libre is nog niet eens zo lang op de markt maar ondanks dat is hij al wel ontzettend populair. Omdat het ook echt een bloemige parfum is kan hij niet in het lijstje ontbreken. Libre interpreteerde lavendel opnieuw samen met oranjebloesem. Voor 50 ml van de Libre eau de parfum betaal je €110,60, dit is dan ook gelijk de duurste uit het rijtje.

Chloé Love Story

Chloé Love Story is ook een bloemige parfum. Chloé Love Story ruikt naar de sprankelende en frisse citroenachtige geur van de Neroli bloem. Daarnaast bestaat het hart uit een lichte bloemengeyr van oranjebloesem en jasmijn. Chloé Love story is ook een prijzige parfum voor 50 ml betaal je €98,25.

Dolce Garden

Dolce Garden van Dolce & Gabbana is ook een ontzettend populaire bloemenparfum. Naast de bloemige ingrediënten van de geur: frangipani en ylang ylang bevat de parfum ook geurnoten van de mandarijn magnolia en neroli. Voor 50 ml betaal je €88.

Sharing is caring