Met deze tips pak jij je koffer efficiënt in

Je koffer efficiënt inpakken kan af en toe echt een struggle zijn. Daarom hebben wij voor jou een aantal tips waardoor jij je koffer efficiënt inpakt.   

Maak een lijstje  

Het maken van een lijstje met de dingen erop die je graag wilt meenemen is een must. Het zal je namelijk erg helpen om ervoor te zorgen dat je bepaalde dingen niet vergeet mee te nemen. Wanneer je het hebt ingepakt streep je het af. 

Rol je kleding op 

Door je kleding op te rollen zal je merken dat je veel meer plek creëert in je koffer dan wanneer je het opvouwt. Ook is het zo dat het sneller gaat dan alles helemaal te moeten opvouwen.  

Neem een zak mee voor vuile was  

Dit is heel handig. Op die manier komt je vuile was niet in aanraking met je schone was. En het is heel makkelijk wanneer je thuiskomt. Je weet namelijk precies wat er wel en niet in de was moet.  

Breekbare spullen in je sokken 

Sommige dingen die je mee wilt nemen op vakantie kunnen breekbaar zijn, maar gelukkig is daar een oplossing voor. Stop de breekbare spullen gewoon in je sokken. Op die manier zijn je breekbare spullen goed beschermt. 

Doe flesjes in een zakje 

Flesjes en potjes meenemen is heel normaal, maar je kan het risico lopen dat het zal gaan lekken in je koffer. Maak daarom gebruik van plastic zakjes. Hierdoor verkom je dat het gaat lekken en je hele koffer onder zit.  

Kies een opvallende koffer 

Wanneer je met het vliegtuig gaat is het niet altijd makkelijk om je koffer terug te vinden. Daarom is het slim een koffer aan te schaffen waardoor je hem goed zal herkennen.  

Sharing is caring