Dit zijn de nageltrends van deze zomer

Zo heb je ieder seizoen wel kledingtrends en haartrends, maar je hebt dus ook nageltrends. Ben je benieuwd wat de nageltrends van deze zomer zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.  

Groen  

De kleur groen is toch wel echt de kleur van deze zomer. Je zal het dan ook veel zien terugkomen in kleding. Dus heb je nog inspiratie nodig voor een leuke nagellakkleur? Kies dan voor groen! 

Mix & match  

In 2021 was het ook al een heel ding en dit jaar ook. Het mixen en matchen van verschillende nagellakkleuren. Met deze trend kan je het zo gek maken als dat jij wilt, hoe leuk is dat? 

Barbie roze  

Misschien vind je deze kleur een beetje gewaagd, maar als je daar juist van houdt is het een extra goede reden om deze kleur eens te proberen. Door deze kleur breng je aan iedere outfit kleur.  

All black  

Dit vind je misschien een beetje saai voor in de zomer, maar toch is het een trend. Toch heeft deze kleur ook iets chics en het voordeel van deze kleur is dat het wel bij iedere outfit past.  

Blauw  

Deze kleur staat misschien niet bovenaan je lijstje qua kleuren die je nog graag eens wilt proberen, maar toch kan je met deze kleur veel kanten op. Dus wil je eens een keer iets anders? Kies dan voor blauw.  

Natuurlijke nagels  

Dit is een hele natuurlijke en makkelijke trend. Je hoeft namelijk niet uren na te denken over welke kleur je gaat kiezen en het past bij iedere outfit. Het is een hele neutrale look en je nagels zien er natuurlijk ook erg verzorgd uit.  

Sharing is caring