Een gladde huid door seks? Dat kan!

Het hebben van seks is natuurlijk ontzettend fijn en heeft iets intiems, maar het is ook goed voor je huid. Ben je benieuwd hoe dat komt? Wij hebben het voor je uitgezocht.  

Je huid is levendiger 

Het hebben van seks is een fysieke activiteit en tijdens een fysieke activiteit gaat je bloedsomloop omhoog en zal je hart sneller gaan kloppen. Hierdoor krijg je meer circulatie waardoor je bloed goed door je lichaam wordt gepompt. Je zal merken dat je huid er levendiger uitziet.  

Je hebt geen make-up meer nodig! 

Nadat je seks hebt gehad heb je rode wangen, zijn de lippen voller en ook roder. Dat komt doordat je de hele tijd aan het zoenen bent. Zo heb je dus een natuurlijke blush op je gezicht en ook geen lippenstift meer nodig! 

Bye bye huidirritaties 

Rimpels, psoriasis en andere huidirritaties worden snel veroorzaakt wanneer je te maken hebt met stress. Maar gelukkig helpt seks je stress te verminderen of helemaal te verwijderen. Je zal een stuk meer ontspannen zijn en je zal na een tijdje zeker verschil gaan zien.  

Je hormoonlevel verlaagt  

Je hormoonlevel wordt verlaagd door het hebben van seks. Het hebben van puistjes en acne is niet bepaald een pretje en dat wordt veroorzaakt door hormonen. Dus door seks te hebben zal dat uiteindelijk minder kunnen worden. 

Natuurlijke glow 

Tijdens de seks zal je merken dat je gaat zweten, maar daardoor openen je poriën en dat is alleen maar goed. Je zweet dan namelijk je onzuiverheden eruit. Het zal zorgen voor een natuurlijke glow! 

Sharing is caring