Problemen die iedereen met een pony herkent!

Het hebben van een pony staat natuurlijk hartstikke leuk, maar toch werkt het ook niet altijd mee. Herken jij een van deze struggles? 

Dat ene plukje! 

Er is altijd wel een plukje in je pony dat gewoon allesbehalve meewerkt. Je probeert er van alles tegen te doen, maar vandaag gaat dat plukje toch echt zijn eigen gang.  

Niet goed geknipt 

Je zit bij de kapper en je hebt helemaal verteld wat je wil en hoe je wilt dat je pony eruit komt te zien en dan toch is hij niet goed geknipt.  

Hoe langer hoe lastiger 

Je haar groeit en zo dus ook je pony, maar dat kan heel vervelend zijn. Waarschijnlijk zit je dan de hele dag de pony voor je ogen te halen.  

De wind  

Een harde windvlaag tovert al geen lach op je gezicht, maar al helemaal niet met een pony. Voordat je de deur uitloop zit je pony perfect en door die ene windvlaag is dat weer helemaal verpest.  

Een kam 

Het meenemen van een kam moet gewoon! Eigenlijk moet je op iedere plek een kam hebben, want zonder kam zit je pony niet goed. 

Je hebt het zelf geknipt… 

Dit is toch echt wel een no go. Als je de beslissing maakt om een pony te nemen laat dat dan wel doen bij de kapper. Bij de kapper weten ze hoe en wat.  

Spijt? 

Het is heel leuk als je voor een pony kiest en je kan er ook ontzettend blij mee zijn, maar toch kan het ook zo zijn dat je er toch een beetje spijt van hebt gehad.  

Sharing is caring