Hier moet je op letten als je online parfum koopt 

Online shoppen, we kunnen niet meer zonder. Zelfs als je niet de winkel kan bezoeken door je overvolle agenda, kun je altijd op je werk even snel tussendoor online spullen shoppen. Toch is het vaak wat lastiger om online make-up of parfum te bestellen. Je kunt natuurlijk niet aan je scherm gaan ruiken of die ene parfum wel lekker is. We snappen dat het lastig kan zijn om online je parfum te shoppen, en daarom hebben wij hieronder wat shop tips voor jou!

Betrouwbare websites

Een betrouwbare website of groot merk, vertrouw je toch wat sneller dan een onbekende website of merk. Als je de website niet kent, is het vaak al handig om de reviews op te zoeken. Er zijn websites waarop je reviews over andere websites kan achterlaten en lezen. Altijd even handig dus om daar je website op te zoeken, want dit maakt online parfum bestellen toch wat betrouwbaarder.

Reviews lezen

Ook al bestel je van een website die je kent of een goed merk, is het nog steeds handig om de reviews te lezen van de parfum. De verkopers beschrijven de parfum natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk, zodat jij hem gaat kopen. Maar het hoeft dan niet altijd zo fris en fruitig te ruiken. De geur kan ook na een paar uur weer wegtrekken. Zoals ik hierboven al beschreef zijn er dus websites waar je reviews kan achterlaten. Zoek dus niet alleen de reviews op van de website, maar ook van de parfum zelf!

Rondvragen

Het kan altijd voorkomen dat het geurtje tegenvalt. Ook al was het een bekend merk of een betrouwbare website. Om dit voor te zijn, kan je altijd even langs vrienden en familie om hun wat vragen te stellen. Vraag bijvoorbeeld waar zij hun parfum vandaan halen en wat zij lekker vinden. Misschien heeft iemand toevallig net dat ene geurtje geprobeerd die jij wilt kopen of raadt iemand je een parfum aan die je zeker weten moet proberen!

Samples proberen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je twee parfums hebt gevonden die je heel graag wil kopen. Het wordt dan natuurlijk wel een beetje een duur grapje, met de kans dat één van de twee alsnog tegenvalt. Je kan natuurlijk altijd naar de parfumerie voor een sampletje, maar er zijn er ook bepaalde websites waarop je parfum samples kan bestellen.

Sharing is caring