Van badkamer naar spa

Wie wil er nou geen spa hebben in je eigen huis? Met deze tips creëer jij een spa en dat gewoon in je eigen badkamer! 

Houd het opgeruimd 

Iets dat iedere spa heeft is dat het er altijd netjes en opgeruimd uitziet. Doordat het allemaal mooi is opgeruimd krijg je rust in je hoofd en kan je nog meer genieten van je eigen gemaakte spa.  

Kies voor lichte kleuren 

Door gebruik te maken van witte en naturel tinten valt je spa nog meer op. Door deze kleuren krijg het een luxe en rustige uitstraling en dat is wat je wilt met een spa.  

Voeg iets toe 

Kies een product dat je een ontspannen gevoel geeft. Denk aan een geurkaars of geurstokjes. Nu is dat niet alleen lekker als het je een ontspannen gevoel geeft, maar het ruikt ook nog eens superlekker. 

Verwen jezelf 

Verwen jezelf door een heerlijk masker op te doen of iets lekkers te drinken of eten erbij te pakken. Op die manier kan je ultiem ontspannen en genieten van het lekkers.  

Muziek  

Om echt het gevoel te hebben alsof je in de spa bent kan je kiezen voor een afspeellijst waar rustgevende spa muziek opstaat.  

Groen aan de muur 

Door groen in je badkamer te verwerken heeft dat een kalmerend effect op je geest. Je krijgt een gevoel van rust en je lichaam zal zich gaan herleven.  

Sharing is caring