Alles over je zonneteken, dit wil weten

Ben je geïnteresseerd in astrologie, dan heb je waarschijnlijk weleens gehoord van je zonneteken. Misschien ken jij dit teken wel als jouw sterrenbeeld. Officieel noem je dit dus je zonneteken. We vertellen je er alles over.  

Wat is je zonneteken? 

Je zonneteken is het teken dat jij waarschijnlijk kent als je sterrenbeeld. Dit teken wordt bepaald door het sterrenbeeld waarin de zon stond op het moment dat jij werd geboren. Dit teken is het makkelijkste om te achterhalen. Deze tekens zijn namelijk bijna ieder jaar ongeveer hetzelfde. Ja ongeveer, want als jij aan het einde of begin van de periode bent geboren kan het nog weleens verschillen. 

De zon verplaatst zich ieder jaar rond dezelfde tijd naar een ander teken. Het exacte moment verschilt elk jaar weer. Zo begint het seizoen van de ram vaak op 21 maart. Dit jaar, in 2022, begint dit jaar al op 20 maart. Daarom is het handig jouw zonneteken te berekenen aan de hand van jouw precieze geboortedag.  

Betekenis 

Wist je dat je zonneteken niet je volledige horoscoop is? Je zonneteken is er een groot deel van maar vertegenwoordigd niet je gehele persoonlijkheid. Het zonneteken geeft je inzichten op basis van je karakter. Het beschrijft dus voor een groot deel hoe je bent. Maar het geeft je vooral inzichten in wat je nog kan leren en ontwikkelen. Ga je hiermee aan de slag dan zorgt het voor tevredenheid. Je zonneteken verwijst naar de verlangens van je ego en de behoefte om jezelf te zijn.  

Wat is mijn zonneteken 

Je juiste zonneteken berekenen is heel gemakkelijk en kun je gewoon online doen. Je het hier alleen je exacte geboortetijd voor nodig, de datum en de plaats.  

Sharing is caring