Zo zit jouw haar de hele zomer goed!

Maak je klaar voor een zomer vol festiviteiten, bruiloften, strandfeesten en vakanties. We houden ervan om creatief te zijn en hebben deze haar looks gemaakt ter inspiratie, zodat je haar de hele zomer goed zit.

1. Natural bridal of festival

Volgens Fiona wordt de grootste nieuwe trend de natuurlijke bruidslook die ook perfect is voor een festival. Een combinatie van soft gestructureerd haar met echte bloemen; romantischer dan dit krijg je het niet. Extra tip: spray je bloemen voordat je ze in je haar doet met een droge haarlak in. Dan behouden ze de hele dag perfect hun kleur en vorm. Tip: de Fiona Franchimon Transparent № 1 HAIRPIN maakt deze hairstyle compleet!

Check de video voor het maken van de look.

2. Klassieke Grace Kelly

De ‘French Twist’ of ‘Grace Kelly’ in welke vorm dan ook is altijd een goed idee. Een perfecte rol die strak en stijlvol uitgewerkt kan worden, maar ook met een krul ziet het er heel romantisch uit. Tip: De Fiona Franchimon Brown № 1 HAIRPIN maakt deze hairstyle compleet!

Check de video voor het maken van de look.

3. Bohemian

Bohemian, de combinatie van een gekrulde textuur met Hollandse vlechten die je tot een ‘updo’ omtovert. Deze look is heel geliefd omdat hij erg vrouwelijk maar ook trendy is. Tip: De Fiona Franchimon Seashell Pink № 1 HAIRPIN maakt deze hairstyle compleet!

Check de video voor het maken van de look.

Sharing is caring