Deze sterrenbeelden trekken elkaar aan 

Ben je benieuwd tot welk sterrenbeeld jij je het meeste aangetrokken voelt en de meeste chemie hebt? Lees dan snel verder! 

Waterman  

Ben je aan het begin van het jaar geboren? Dan kun je het waarschijnlijk wel heel goed vinden met Weegschalen en Vissen. Weegschaal en Waterman zijn bijvoorbeeld allebei luchttekens, wat betekent dat het intelligente mensen zijn die graag praten. Dat past perfect bij elkaar, hoewel de sterrenbeelden soms even botsen in een felle ruzie. Hoort erbij! Ook met Vissen is de chemie zeer aanwezig; zij laten het hart van de rationele Waterman binnen een mum van tijd smelten. Ook in bed, ja. 

Vissen 

Vissen zijn doorgaans loyaal, empathisch en emotioneel, en daarom op zoek naar een stabiele relatie. Die vinden ze het beste bij Stieren en Steenbokken, beide aardtekens. Steady and strong, daar houden ze van. 

Ram 

Hoewel sommige sterrenbeelden vooral goed overweg kunnen met mensen die veel op ze lijken, heeft een Ram meer baat bij iemand die compleet tegenovergesteld is. Waar Rammen graag in het middelpunt van de belangstelling staan, zijn Weegschalen juist goed in anderen in de spotlight zetten. Win-win! Met Tweelingen zullen Rammen juist een heel levendige relatie hebben. 

Stier  

Stieren zijn, net als Vissen, op zoek naar een betrouwbare relatie, en we zagen net al dat Steenbokken daar de perfecte partners voor zijn. Ook met Kreeften kunnen ze het doorgaans goed vinden, omdat ze hetzelfde denken over de belangrijke dingen in het leven. 

Tweelingen 

Tweelingen staan erom bekend dat ze als het ware twee persoonlijkheden hebben, de één heel leuk en sociaal, maar ook een minder spontane kant. Omdat Leeuwen en Rammen dat het beste kunnen respecteren, is de kans grootst dat Tweelingen met hen de meeste aantrekkingskracht voelen.  Zelfs dan zal een echte relatie tussen Tweelingen en Rammen trouwens nog flink wat moeite kosten. 

Kreeft  

Ben je een Kreeft? Dan heb je waarschijnlijk veel bewondering voor verschillende eigenschappen van Stieren. Daar ontstaat dan ook wat aantrekkingskracht, hoewel die niet heel heftig is. Kreeften zijn doorgaans ook wat verlegen.  

Leeuw 

Leeuwen en Boogschutters zijn allebei vuurtekens, en dat betekent heel veel vonken. Leeuwen kunnen ook bij Watermannen veel passie vinden, omdat die de Leeuwen met liefde de aandacht geven waar de zomerkindjes zo’n behoefte aan hebben. 

Maagd  

Maagden zijn op zoek naar mensen met wie ze een diepe connectie hebben, meer dan alleen die vonken dus. Die diepgang, in gesprekken én liefde, vinden ze in Schorpioenen. Qua sensualiteit passen ze ook erg goed bij Stieren. 

Weegschaal 

Een Weegschaal kan goed samen zijn met sterrenbeelden die juist heel anders zijn. Zo vinden ze het bijvoorbeeld leuk om aandacht te geven, en een Leeuw ontvangt die met liefde. Boogschutters kunnen een Weegschaal daarentegen juist uitdagen om eens buiten hun comfortzone te treden. 

Schorpioen 

Ben je een Schorpioen? Grote kans dat je je vooral aangetrokken voelt tot eh, andere Schorpioenen. Jullie kunnen vrij intens zijn, en vinden dat vaak ook aantrekkelijk in een ander. Met Vissen kan het ook goed matchen, omdat die juist heel relaxed zijn. 

Boogschutter 

We zagen net al dat twee vuurtekens goed samen gaan, en dat geldt dus ook voor Boogschutters. Zowel met Leeuwen als met Rammen zullen de vonken overslaan. Rammen en Boogschutters zijn bovendien regelmatig op zoek naar dezelfde dingen in een relatie. 

Steenbok 

Steenbok? Dan moet je op zoek naar een Schorpioen. Grote kans dat jullie eindeloze gesprekken kunnen hebben, waardoor er steeds meer een connectie ontstaat. Als aardteken matcht Steenbok ook goed met Stier. Die kalmte van beide kanten kan weliswaar in een sleur eindigen of beginnen, maar daaronder zit echt chemie. 

En, heb jij je soulmate al gevonden? 

Sharing is caring