Met deze drie tips doorbreek jij het vreten-en-diëten-gedrag!

Ik heb heel veel cliënten in mijn “Voor altijd energiek en slank” programma zitten die helemaal klaar zijn met hun hele leven al bezig te zijn met “de lijn”. Die het nooit goed genoeg vinden en vanuit dat punt weer een dieet oppakken dat ze weer niet volhouden, met als gevolg weer vreten. 

Als jij verandering wil in je leven – en of het nu is meer balans of energie of afvallen, het maakt niet uit welke verandering – dan moet je iets gaan DOEN! Datgene wat je doet om daar te komen moet je ook blijven doen (daarom werken diëten meestal niet, want het is tijdelijk)! En dan komt het allerbelangrijkste punt… VOLHOUDEN. Kortom: je gaat gewoontes creëren waardoor je langdurig resultaat hebt. Je wordt slank, je blijft slank en je voelt je slank! Of wat dacht je van: je krijgt meer energie, je voelt meer energie en bent energiek ;)?

Terug naar de drie tips zodat jij dat vreten-en-diëten-gedrag kan doorbreken!

  1. Sla nooit een maaltijd over!
  2. Zorg voor 3 volwaardige basis maaltijden. Wist je dat het vreten altijd voortkomt uit een tekort? Je eet vaak te weinig en te weinig van het juiste!
  3. Stop met jezelf saboteren en neem een nieuwe waarheid/overtuiging aan: “Ik ga oefenen met mijn lichaam geven wat het echt nodig heeft op een gezonde normale manier waarbij ik vooral ook geniet van lekker eten.”

Oke nog eentje dan…

  1. Koop nooit meer een dieet en KIES voor verandering in je dagelijkse dingen.

Sharing is caring