Met deze tips heb jij geweldige seks in de auto

Seks in de auto is spannend, maar ook hartstikke sexy. Bij seks in de auto komt best wel wat kijken. Je kan namelijk niet alle standjes doen en het moet ook geen gratis show worden voor eventuele voorbijgangers. Maar wil jij graag je seksleven uitbreiden en het nog spannender maken? Door de tips die wij jou geven heb jij onvergetelijke seks in de auto.  

Doe de lichten uit  

Wanneer je in de avond seks hebt in de auto is het slim om de lichten uit te laten. Wanneer je namelijk je lichten aan laat staan in de auto kunnen voorbijgangers namelijk meegenieten van jullie knusse rit in de auto. 

Kies de juiste standjes uit  

Niet alle seksstandjes zijn comfortabel om te doen in de auto. Je kan er sowieso voor kiezen om de stoelen volledig naar achteren de schuiven, want op deze manier creëer je sowieso al wat meer ruimte voor bepaalde standjes.  

Denk na over de plek 

Het is natuurlijk slim je auto op een plek te zetten waar je veilig staat, zodat er geen eventuele ongelukken kunnen gebeuren, maar dat is niet het enige. Het is namelijk ook slim om een plek uit te kiezen waar niet iedere voorbijganger kan kijken wat jullie allemaal uitspoken in de auto. En nog een goede tip is om je raamspiegels naar binnen te klappen.  

Sfeermuziekje  

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt om te doen wanneer je seks hebt in de auto, maar toch is het wel een goede tip. Met een leuk zwoel muziekje op de achtergrond creëer je een leuke sexy sfeer in je auto.  

Houd een dekentje bij de hand 

Het dekentje is niet bedoeld om jezelf en je partner warm te houden, want van de seks krijg je het sowieso ontzettend heet, maar het is puur bedoeld als bescherming. Wanneer er namelijk toch iemand langsloopt kunnen jij en je partner zich verstoppen onder de deken en doen alsof jullie gewoon onschuldig aan het knuffelen zijn.  

Ga het dak op 

Is seks in de auto net iets te krap voor je? Gelukkig kan je dan altijd nog op het dak klimmen. Je hebt dan niet alleen meer ruimte, maar het is ook nog eens spannend.  

Seks in de auto is dus hartstikke spannend, maar het vraagt ook wat van je creativiteit! 

Sharing is caring