Met deze moves trekt jouw partner de kleding van je lijf 

Het versieren van je partner het kan soms een hele opgave zijn. Je moves lijken maar niet te werken of het is weer hetzelfde liedje. We hebben wat moves op een rijtje gezet om je partner te verleiden en het spannend te houden.  

Zelfvertrouwen  

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd maar het is toch echt zo. Zelfvertrouwen is super aantrekkelijk. Je kan een hele hoop moves overslaan en beginnen bij je zelfvertrouwen. Het vertrouwen geeft je de vrijheid. En dat vinden vrouwen erg aantrekkelijk. Ben je onzeker, dan kom je ook zo over. Helaas mislukken je versierpogingen dan ook vaak. Straal je meer zelfvertrouwen uit dan zal je zien dat je partner hier goed op reageert. Wees dus niet bang.  

Spanning creëren  

Wil jij dat je partner de kleding van je lijf trekt. Dan moet je spanning creëren. Maar hoe doe je dit nou? Natuurlijk is het afhankelijk van je partner maar, er zijn een aantal dingen die vaak goed werken namelijk: 

  • Uitstraling 
  • Lichaamstaal en contact  
  • Oogcontact  

Het is erg belangrijk dat het niet alleen vanuit jou komt. Dan kan er gedacht worden dat je onzeker bent. Leg dus tijdens het praten even een hand op haar been en kijk hoe ze reageert. Wil je spanning laten opbouwen maar zijn jullie overdag niet samen? Stuur dan door de dag heen flirterige berichtjes.  

Aanraking 

Iedereen heeft op een aantal plekken op het lichaam gevoelige en sensuele plekken. Dit noemen we erogene zones. Dit zijn ze: 

  1. Mond  
  1. Oren 
  1. Haar 
  1. Nek 
  1. Handen 
  1. Vingers 
  1. Borsten  
  1. Dijen  

Wil je je partner helemaal gek maken, zorg dan dat je door de dag heen af en toe een van deze plekken aanraakt. Laat de spanning opbouwen!  

Sharing is caring