Dit vetje is het moeilijkste weg te trainen  

Ben je net zo lekker bezig met het trainen van jouw summerbody, kom je maar niet van dat kleine randje buikvet rond de middel af. Heb je al die tijd getraind en er alles aangedaan en toch zit dat randje buikvet er nog. Waarom is het toch zo lastig om ook dit vetje weg te trainen? We leggen het je hieronder uit! 

Je hebt je summerbody bijna bereikt 

Je bent bijna 100% tevreden over je summerbody toch is er nog iets waar je jezelf nog aan irriteert. Dat kleine randje buikvet rond je middel. Het is niet voor niks een ontzettende uitdaging om helemaal gespierd te worden en eigenlijk geen vet meer rond je buik te hebben. Daarom blijft er vaak toch nog wel iets zitten, hoe veel moeite en energie je er ook in steekt. Maar een geruststelling, er zijn echt wel wat manieren om het alsnog weg te krijgen. Hieronder geven we 2 tips om ook dat laatste beetje buikvet weg te krijgen! 

Train op een lege maag 

Trainen op een lege maag kan ontzettend effectief zijn om dat vet rondom je buik toch weg te krijgen. Het is misschien zwaar en niet iets wat voor de hand ligt, want het lijkt alsof je hierdoor minder kan geven tijdens je work-out. Toch zal je zien dat hoe vaker je het doet, hoe minder erg je daar last van zult hebben. Je lichaam kan namelijk prima trainen op een lege maag. Daarnaast is het dus goed voor de verbranding van het overtollige vet. 

Pas op met cardio! 

Ook is het belangrijk om op te passen met cardio. Cardiotraining wordt namelijk nog steeds als de sleutel gezien naar vetverbranding. Je verbrandt ook zeker veel calorieën met cardiotraining. En in de beginfase van een afvalproces kan het ook zeker goed zijn. Maar wanneer je bezig bent om dat laatste buikvetje kwijt te raken is het helaas niet de effectiefste manier. De cardiotraining vergt namelijk veel energie van je lichaam, hierdoor doet je lichaam een beroep op je reserves die al beperkt zijn. Hierdoor zal je zien dat je nog slanker wordt maar dat je nog geen gedag kan zeggen tegen dat laatste vetje!  

Sharing is caring