Een fleurige look

Het lekkere weertje is weer terug, dus de gezellige kleding mag uit de kast getrokken worden. Maar hoe kun je er nou echt weer gezellig en fleurig bij lopen deze lente? Hieronder staan voor jou 7 fleurige tips!

Rokjes

Natuurlijk kun je rokken het hele jaar door dragen, maar hoe fijn is het als je er geen panty of maillot meer onder hoeft te dragen? De gezellige en vrolijke rokken geven je echt een fleurige look en je kan gelijk je benen laten bij bruinen door het heerlijke zonnetje! Ga voor een vrolijke print of juist een knallende kleur.

Blouseje

Je hebt blousejes in alle vormen, kleuren en maten. Bijvoorbeeld een blouseje met een leuk bloemen patroontje erop of een met groene streepjes. Een pofmouwtje, wat kant of een roesje zijn ook ontzettend leuk voor een fleurige look.

Fleurige zonnebril

Het kiezen van een juiste zonnebril kan best een uitdaging zijn. Zo moet de zonnebril uiteraard goed bij de vorm van je gezicht staan. Voor een echte fleurige look, is een zonnebril met wat kleur of een aparte vorm perfect. Deze zijn nu ook erg populair, dus in veel winkels te vinden. Kijk eens rond en zoek jouw leuke, fleurige zonnebril uit voor de lente en zomer.

Hoedjes

De zon schijnt in je ogen, maar je wilt toch liever geen zonnebril op. Waarom dan geen fleurige hoed! Je hebt ze in alle vormen, kleuren en maten. Dit is een leuke accessoire voor bij je outfit en houdt ook de zon uit je ogen. Ga voor een kekke kleur of knoop een fleurig sjaaltje om je rieten hoed.

Nagellak

Een gezellige kleur op je nagels doet wonderen voor je handen. Nude tinten, pastel roze of een felle neon kleur. Kies de kleur uit waar jij helemaal blij van wordt of eentje die goed bij je outfit past. Maak je nagels extra vrolijk met een leuk patroon of bloemetje op één nagel.

Sieraden

Naast mooie gelakte nagels zijn sieraden natuurlijk ook onmisbaar. Sieraden kunnen echt je outfit afmaken. Doe bijvoorbeeld een mooie ringen om bij je net gelakte nagels en een opvallende ketting. Je outfit zal er gelijk veel blitser uitzien.

Lange jurken

Een lange jurk met een kantje of een split. Fleuriger kan het bijna niet! Dit is leuk te combineren met een hoed, grote zonnebril en lekker veel sieraden. Zeker weten dat jij er helemaal fleurig uit ziet deze lente en zomer!

Sharing is caring