Het toilettasje van Joanne  

Musicalster Joanne van Telesford bevindt zich al een aantal jaren op het toneel. Je kan Joanne kennen van haar rollen in onder andere de musicals The Lion King en Opvliegers. Op toneel misstaat een mooie visagie uiteraard niet! Daarom is Fit at Home benieuwd naar haar beautyroutine en nam dit keer een kijkje in de toilettas van Joanne! 

Zowel mijn vader als mijn moeder hebben een goede huid, dus ik besef me heel goed dat ik gezegend ben met mijn huid. Desondanks weet ik dat huidverzorging heel belangrijk is en daarbij is reiniging één van de belangrijkste dingen voor mij. 

Ik gebruik elke dag make-up en in het theater natuurlijk wat zwaarder dan normaal, maar hoe laat in de nacht ik thuiskom, ik reinig mijn gezicht elke avond! Voor mijn ogen gebruik ik de Nuturage Biphasic Make-up Remover van Postquam. Deze haalt werkelijk alle oogmake-up inclusief waterproof mascara weg. Daarna reinig in mijn huid met de gezichtsreinigingsolie van Origins en daarbij is de ‘gezichtswant’ van de Hema voor mijn onmisbaar! Kwestie van natmaken en het neemt de allerlaatste restjes make-up mee. De Michellair reinigingswater van Garniet (rose) is een heerlijke extra reiniging en verfrissing.  

Als verzorging voor mijn gezicht, mijn hals en natuurlijk mijn decolleté gebruik ik ’s ochtends én ’s avonds van Best Beauty Results zowel de Firming als het Anti-wrinkel serum. Het zijn heerlijke producten en doen echt wat ze moeten doen. Qua make-up ga ik echt alle kanten, maar ik ga echt nooit de deur uit zonder foundation van Charlotte Tilbury. Ik heb dit product pas net ontdekt, maar deze mag nu al niet meer ontbreken in mijn toilettas. Voor mijn wimpers gebruik ik al jaren de False Lash mascara van L’Oreal. Deze mascara is echt mijn favoriet.  

  1. Origins Clean Energy Cleansing Oil Reinigingsolie  
  1. Hema Gezichtsreinigingswant  
  1. Postquam Biphasie make up remover 
  1. Garnier Skin Active Micellair Water Rose  
  1. Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation 
  1. L’Oreal Paris False Lash Superstar Mascara 
  1. Best Beauty Results Firming Complex  / Best Beauty Results Anti Wrinkle Complex  

Sharing is caring