De beste eyeliner tips 

Elke vrouw kent het wel de struggle om je eyeliner goed te krijgen. Het is een hele kunst en kost je dus flink wat tijd om onder de knie te krijgen. We hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet, zo lukt een eyeliner zetten jou ook binnen no-time.  

Leer wat bij je ogen past 

Dit is een kwestie van uitproberen. Dit zal bij iedereen weer anders zijn. Misschien is bij jouw oogvorm een dun lijntje het mooiste. Het ligt allemaal aan je oogvorm en persoonlijke smaak. Experimenteer erop los! 

Puntjes 

Zet puntjes aan het begin-, midden- en eindpunt. Zo kan je beter zien hoe de lijn gaat lopen. Ook heb je door de puntjes meer controle. Het is nu een kwestie van de puntjes verbinden. 

Moeilijkste eerst  

Een eyeliner zetten kan flink wat concentratie vereisen. Begin dus bij het oog waar je het meeste moeite mee hebt. De kans dat de eyeliner aan beide kanten hetzelfde wordt is een stuk groter.  

Up-close  

Een vergrotende spiegel kan wonderen doen. Je kans alles simpelweg beter zien.  

Twee handen 

Gebruik altijd twee handen. Je zal merken dat het dan een stuk makkelijker gaat. Trek met de ene hand je ooglid strak. Zo heb je ook geen last van trillende spiertjes. Breng met de andere hand de eyeliner aan.  

Vet  

Voorkom vettige oogleden. Dan heb je die eyeliner eindelijk mooi dan wil je ook dat die mooi blijft zitten. Zorg dat je het ooglid voor het aanbrengen droogdept met een tissue, breng wat poeder aan of een oogschaduwbasis.   

Wing  

Wil je een winged eyeliner maken begin dan eerst met de wing. Het klinkt misschien een beetje tegenstrijdig. Zo kan je niet alleen de wing eerst perfect maken maar ook kan je het lijntje later beter aansluiten.   

Sharing is caring