“Together I like things so much better”

Mijn coachwerk vind ik echt super om te doen! Het is mijn passie!
Het geeft me zoveel voldoening, energie en blijdschap als ik mensen verder kan helpen op allerlei gebieden van hun leven.

Alleen of samen

Maar coach zijn is ook een “eenzaam” beroep, je trekt een tijdje met een coachee op en daarna neem je ook weer afscheid. In mijn vorige banen en mijn werk voor Stichting met je Hart heb ik gewerkt met collega’s en met teamleden. Daar word ik blij van, ik ben geen “Alleen-mens” ik vind eigenlijk alles leuker om met mensen samen te doen.

Dat geldt bijvoorbeeld voor sporten, dat doe ik met mijn vaste maatje op dinsdag en donderdag het motiveert ons, zorgt ervoor dat we allebei gaan en het is gezellig om een beetje te kunnen bijpraten tijdens de les al krijgen we soms als kleine kleuters op ons kop dat we te veel praten.

Wat ik wel prima vind om alleen te doen is winkelen, zelf bepalen hoelang ik in een winkel blijf en niemand die op je hoeft te wachten als je aan het passen bent. Maar, lunchen vind ik dan wel weer veel gezelliger samen.

Omdat ik de verbinding en samenwerking met anderen zocht ben ik op zoek gegaan naar iets naast mijn coachwerk. Deze uitdaging is 10 maart 2021 op mijn pad gekomen en ik ben daar nog iedere dag dankbaar voor. Vorig jaar ben ik Business Owner geworden van het bedrijf Forever Living Products. Dit bedrijf levert en produceert Aloë Vera, bijenproducten en voedingssupplementen in 160 landen ter wereld. Het bedrijf geeft iedereen ongeacht, leeftijd, achtergrond, opleiding enz. de kans om als zelfstandige een onderneming te starten zonder risico’s.

De perfecte combi

Dit blijkt voor mij de perfecte combi te zijn.
Ik kan volledig mijn eigen tijd in delen, werken met wie ik wil en wanneer ik dat wil. Het bedrijf investeert enorm in persoonlijke ontwikkeling en groei het organiseert trainingsdagen en events om te leren van en om andere andere Business Owners te leren kennen. Er zijn zoveel leuke, inspirerende, positieve mensen in mijn leven gekomen die me in korte tijd heel dierbaar zijn geworden. Mensen die bewust in het leven staan, bezig zijn met gezondheid en gezond leven en een passie hebben om andere mensen te helpen met het verbeteren van hun gezondheid.

De producten van Forever hebben mij persoonlijk ook veel gebracht op het gebied van mijn gezondheid. Ik heb zolang ik me kan herinneren al problemen met mijn huid en darmen.

Ik heb een C9 gedaan (een 9-daagse Detoxkuur) en daarna ben ik de Aloë Vera blijven drinken en ben ik de propolis crème gaan gebruiken voor mijn huid. Mijn spijsvertering is enorm verbeterd en ik heb voor het eerst in 20 jaar geen kloven en scheurtjes meer in mijn handen. Wat een feest!!!

Groeien door complimenten

Om te groeien met mijn business stap ik iedere keer uit mijn comfortzone en doe ik dingen die ik nog niet eerder gedaan heb. Het is leuk om te merken dat ik hier persoonlijk ook echt door groei. Ik leer meer over social media, geef presentaties over het bedrijf en de producten en ik ben nu bezig met het organiseren van een event voor vrouwen.

Ik vind het superleuk om vrouwen aan elkaar te verbinden. Ik geloof dat als wij als vrouwen elkaar steunen, kwetsbaar en open durven zijn naar elkaar we zoveel aan elkaar kunnen hebben!! Als we focussen op onze eigen en elkaars goede en sterke kanten, onze krachten bundelen dan kunnen we de wereld een stukje mooier en positiever maken.

Geef elkaar complimenten en benoem ook de dingen die je leuk en goed vindt aan een ander. Het is zo leuk om te doen en het kan het verschil maken in iemands dag.

Ik stond een keer in de rij te wachten tot we een strandbedje konden krijgen bij een strandtent in Ibiza. Het duurde even en ik had alle tijd om naar het meisje achter de balie te kijken. Ze was echt prachtig! Ze had pikzwart haar, hele mooie ogen en een hele gave bijzondere huid. Toen ik aan de beurt was zei ik tegen haar… Ik wil eerst even tegen je zeggen dat ik je zo mooi vind! Ze bedankte me en lachte naar me.

Wat ik echt heel leuk vond, aan het eind van de dag kwam ze naar me toe, ze zei weet je dat jij mijn hele dag veranderd hebt. Ik had vanmorgen ruzie met mijn ex-vriend, hij noemde me dom en lelijk en toen kwam jij en je zei tegen me dat je me zo mooi vindt. Dat zorgde ervoor dat ik hier de hele dag anders en blij liep. Weet je hoe blij mij dat ook maakte?!

Mijn vriendinnen zuchten wel eens als ik in een restaurant naar het toilet loop en onderweg even een compliment maak naar een andere vrouw, ‘Oh pff ze heeft weer

zo’n Caroline momentje’, maar het levert vaak echt bijzondere gesprekken op en het geeft mij een blij gevoel.

Forever Living

De producten van Forever zijn ook verkrijgbaar in de Fit at Home webshop. Als je er vragen over hebt beantwoord ik ze heel graag. Ook ben ik altijd op zoek naar leuke, positieve mensen om mijn Forever team mee uit te breiden.

Als jij affiniteit hebt met gezondheid en gezond leven en toe bent aan een leuke nieuwe uitdaging in je leven, (dit kan ook naast een parttime of zelfs fulltime baan). Laat het me dan even weten wie weet kunnen we gaan samenwerken en de wereld een beetje mooier en gezonder maken.

www.getjoycoaching.nl

Sharing is caring