Dikkere billen door voeding? Hier 10 voeding tips voor jou! 

Is het mogelijk, dikkere billen door voeding? Yes it is! In tegenstelling tot wat veel mensen denken, begint het krijgen van dikkere billen in de keuken. Regelmatige lichaamsbeweging combineren met een gezond dieet vol voedsel waarvan bilspieren groeien, is een van de meest effectieve strategieën om de resultaten te maximaliseren.  

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen de spiergroei, kracht en herstel vergroten om je te helpen de mooie ronde billen van je dromen te krijgen. Hieronder staan 10 voedingsmiddelen die je helpen grotere billen te krijgen! 

Zalm 

Zalm is een geweldige bron van eiwitten. Vette vis zoals zalm zit ook boordevol omega-3-vetzuren, die tal van gezondheidsvoordelen bieden.  

Sommige onderzoeken suggereren dat omega-3-vetten ontstekingen verminderen, wat spierherstel en -groei kan versnellen. Een ander onderzoek wees uit dat het slikken van omega-3 vetzuren gedurende 6 maanden hielp om het spiervolume en de kracht te vergroten, vergeleken met een controlegroep die dat niet slikte. 

Eieren 

Eieren zijn zeer voedzaam en bevatten veel selenium en vitamines. De B-vitamines in eieren kunnen je lichaam helpen energie uit je dieet te produceren. Elk medium ei levert ook ongeveer 6 gram eiwit, waardoor dit voer een uitstekende aanvulling is op een eiwitrijk dieet.  

Eiwitshakes 

Dit is een hele belangrijke! Eiwit/ proteïne shakes zitten boordevol eiwitten en helpen je spieren te herstellen en te vergroten. Eiwitshakes zijn een uitstekende keuze voor een gezonde snack na de training.  

Bruine rijst 

Bruine rijst is de perfecte balans tussen koolhydraten en eiwitten, met meer dan 5 gram eiwit per gekookte kop. Bovendien is eiwitpoeder gemaakt van dit graan, dus een uitstekende keuze voor diegenen die een extra eiwit boost nodig hebben.  

Bruine rijst bevat ook veel vertakte aminozuren (BCAA’s), die direct in je spieren worden afgebroken voor een snelle energiebron. Studies tonen aan dat BCAA’s spierpijn en vermoeidheid kunnen verminderen, de spiereiwitsynthese kunnen verhogen en spierverlies kunnen beperken om je billen te helpen groeien. 

Avocado’s 

Naast de toevoer van gezonde vetten, eiwitten en vezels van deze smaakvolle vrucht, is het rijk aan vitamine C, kalium, vitamine b6 en magnesium.  

Bovendien zijn avocado’s rijk aan kalium, een andere belangrijke voedingsstof die betrokken is bij spiercontractie en groei.  

Melk 

Met bijna 8 gram proteïne in elke kop, is melk een uitstekende snack na een bezoek aan de sportschool. Deze drank bevat zowel langzaam- als snelverteerbare eiwitten die je spieren na je training van een gestage stroom aminozuren voorzien.  

Lijnzaad 

Lijnzaad bevat niet alleen omega-3-vetzuren per portie, maar ook een grote hoeveelheden magnesium en vitamine B. Door lijnzaad bijvoorbeeld door je yoghurt of smoothie te gooien, kom je op een ideale manier aan eiwitten. Het verhogen van je eiwitten is erg essentieel om spieren op te bouwen voor dus dikkere billen.  

Griekse yoghurt 

Griekse yoghurt is een must! In vergelijking met gewone yoghurt bevat het bijna twee keer zoveel proteïne, met maar liefst 24 gram in elke 245 gram. Griekse yoghurt bouwt zowel langzaam als snel verteerbare eiwitten, die de spiergroei kunnen bevorderen om je bilspieren te vergroten.  

Kipfilet 

Kipfilet zit boordevol eiwitten. Ook is kip weer rijk van vitamine B. Het is cruciaal dat je voldoende van deze vitamines via je voeding binnenkrijgt om de energieproductie te bevorderen en je trainingen van brandstof te voorzien.  

Kwark 

Kwark is erg voedzaam en bestaat uit erg veel eiwitten. Het zit vol met caseïne, dit is een langzaam opneembaar melkeiwit dat de spiersynthese verhoogt om je te helpen grotere billen te krijgen.  

Sharing is caring