Highlighter aanbrengen: dit is hoe jij het doet! 

Een product wat absoluut niet kan ontbreken in jouw toilettas, een highlighter. Het zorgt voor een stralend ogende huid. Wil jij weten hoe jij het beste highlighter aanbrengt, volg deze tips en tricks. 

Wat doet highlighter 

Highlighter bestaat in verschillende vormen: poeder, een crème maar ook de vloeibare variant is erg populair. Ze geven een mooie glans aan je huid en benadrukken de beste punten. Dat is dan ook meteen het grootste voordeel. Wil jij een frisser ogende blik of vollere lippen? 

Waar breng je het aan 

Waar jij je highlighter aanbrengt op je gezicht is persoonlijke smaak. Niks is fout. Kies de gebieden die jij wilt benadrukken. Pas wel op dat je niet te veel aanbrengt. Dan kan het juist lijken dat de huid vet is. 

Hier kan je highlighter aanbrengen: 

  • Breng een beetje aan op de cupidoboog. Het bovenste puntje van je bovenlip, in het kuiltje. Wil je je lippen voller laten lijken? Dan is deze plek perfect.  
  • Heb je een nachtje wat minder geslapen en wil je fris en fruitig overkomen? Breng dan een beetje aan in de binnenste ooghoek. Het laat je ogen groter en frisser lijken. 
  • Nog een tip voor een open blik. Breng het aan onder de wenkbrauw ook voor een frissere blik en grotere ogen. 
  • Op de neusbrug voor een smallere lijkende neus.  
  • Op de jukbeenderen voor een stralend geheel en benadrukking van je contouren.  

Hoe breng je het aan 

Afhankelijk van de soort highlighter kies je hoe je het aanbrengt. Draag jij foundation of concealer breng dit dan eerst aan zoals je gewend bent. Dit is de basis waar je veder mee kan. Breng je vloeibare highlighter aan voordat je gaat afpoederen. Je kan ervoor kiezen om het vloeibare product aan te brengen met een spons, kwast of je vingers. Kies voor het aanbrengen van een poeder highlighter een kwast. Zorg dat dit een smalle kwast is zodat je het precies kan aanbrengen. Highlighter is makkelijk op te bouwen. Kijk goed in de spiegel om te kijken voor welk effect het zorgt.  

Let wel op, breng je het aan met een spons, kwast of je vingers dep dan zachtjes en smeer niet. Dan gaat de make-up eronder vlekken.  

Sharing is caring