5 romantische posities die je dichter bij je partner brengen 

Romantische seks helpt niet alleen bij een verbinding met je partner, maar het zorgt ook voor opwinding, oogcontact en aanraking. Ben jij klaar voor echte romantische seks? Dan zijn deze 5 posities echt iets voor jou! 

Lepeltje lepeltje  

In deze houding lig je zij aan zij met je partner. De één ligt met zijn rug tegen de voorkant van de ander. Bij deze houding zijn je handen eigenlijk zo goed als vrij en dat zorgt ervoor dat je veel huidcontact kan maken met je handen. Deze positie vraagt niet heel veel energie dus het is een lekker rustig begin en je kan je eigen ritme goed vinden. 

De vlinder 

Deze houding is perfect als één partner een beperkt bewegingsbereik heeft degene die ligt hoeft namelijk alleen zijn voeten op de schouders van de partner te leggen. Wil je deze positie nou makkelijker maken voor jezelf? Dan kan je je voeten op de borst van je partner zetten. Wil je nog meer plezier beleven met deze positie? Doe dan je knieën wat verder uit elkaar. Op die manier worden de geslachtsdelen namelijk nog meer blootgesteld.  

De streling van het hele lichaam 

Bij deze houding zit de één op zijn buik en de ander ligt op de rug van de partner. Wanneer jij degene bent die bovenop ligt dan kan je jezelf omhooghouden door op je handen te staan. Het voordeel van deze positie is dat je doordat je met de gezichten boven elkaar zit dat je dingen in elkaars oor kan fluisteren.  

De zittende v 

De één zit met zijn benen languit tegen bijvoorbeeld een bedrand of een muur. De ander zit met zijn gezicht naar de zittende partner. Deze positie zorgt voor verbintenis, dit komt doordat je met je gezichten naar elkaar toe zit en je elkaar dus ziet.  

De ene knie omhoog en de andere knie omhoog 

Deze houding heeft niet veel impact wat je hoeft bij deze houding niet veel te doen en al helemaal niet als je degene bent die ligt. Deze houding geeft je maximale blootstelling en is ook erg romantisch.  

Sharing is caring