De schoonheidsgeheimen van de Françaises 

De Franse vrouw ziet er altijd stijlvol uit. Een egale huid, een chique outfit en de lokken haar hangen nonchalant langs haar gezicht. Maar wat zijn haar geheimen als het gaat om haar looks? 

Wijn  

De Françaises dringt regelmatig een glas rode wijn. Het is natuurlijk een genot voor de smaakpapillen maar, ook heeft het diverse gezondheidsvoordelen. Je zou het misschien niet denken maar rode wijn bevat een flinke dosis antioxidanten. De antioxidanten werken niet alleen ontstekingsremmend maar ook verbeteren ze de bloedsomloop. Dit zorgt voor een prachtige, stralende huid.  

Less is more 

De focus bij de Françaises ligt op een nonchalante look. Je zal haar dus niet snel met lagen make-up zien. Ze kiest ervoor om haar huid net iets egaler te maken, zo oogt de huid gezond en fris. Een vleugje mascara, een subtiele eyeliner of een lipstick is alles wat je nodig hebt.  

Huidverzorging 

De huidverzorgingsroutine van de Françaises is gericht op het hydrateren van de huid. Ze wassen de huid dan ook zeker niet met water. Dit droogt de huid alleen maar uit. De juiste verzorging van de huid word je als Franse vrouw met de paplepel ingegoten. Als ze eenmaal de perfecte producten voor zichzelf hebben gevonden dan blijven ze hierbij.  

Trends 

Roze haar of opvallende make-up trends, de Françaises blijft er bij weg. Ze kiezen voor neutrale kleuren en misschien nog wel belangrijker, tijdloze items. Een knalroze lipstick zie je niet snel, er wordt eerder gekozen voor een neutrale roze kleur. Ook als het gaat om haar doen ze niet veel geks. Ze laten het regelmatig knippen om het haar gezond te houden.  

Krachtige accessoires 

Alleen op een feestje kiezen voor een knalkleur, daar doet de Franse vrouw niet aan. Een rode lipstick is een krachtige accessoire. Een rode lip kan altijd. Of je nou naar de supermarkt gaat of aan het werk bent.  

Sharing is caring