Het werkt echt! Met deze 5 biloefeningen krijg jij betere seks 

De grootste reden waarom jij je billen graag traint is om grotere billen te krijgen, maar toch heeft het trainen van je billen nog een ander groot voordeel, namelijk dat het trainen van je billen wonderen doet voor je seksleven. Ben jij benieuwd welke oefeningen dat zijn? Wij hebben het voor je uitgezocht! 

Glute brug 

Ga op je rug liggen en buig je knieën in een hoek van 90 graden. Ga dan met je billen omhoog en zorg ervoor dat je je hielen in de grond duwt en knijp in je billen. Als je boven bent hou het dan even vast voor 3 tot 5 seconden en kom dan weer langzaam omlaag, maar laat je billen de mat niet raken. Herhaal dit 10 keer. 

Heup stuwkracht  

Ga zitten voor een bank en hou je knieën in een hoek van 90 graden. Zet je voeten plat op de grond en houd je schouderbladen tegen de bank. Ga vervolgens omhoog zodat je recht komt te staan en knijp goed in zowel je billen als je buikspieren. Hou dit dan voor 3 seconden vast en kom dan gecontroleerd weer terug. Hou je billen wel van de mat wanneer je omlaag gaat. Herhaal deze oefening 10 keer. 

Volledige plank 

Ga op je knieën zitten en zet je handen onder je schouders. Ga dan vervolgens in de plank staan met je voeten op heupbreedte en je handen recht onder je schouders. Zorg ervoor dat je een rechte lijn maakt en je niet door je heupen zakt. Span je buik goed aan en houd het voor 30 of 60 seconden vast. 

Deadlift 

Ga staan met je voeten op heupbreedte en pak er een halter bij. Heb je die niet dan kan je gebruik maken van 2 flessen water. Hou het vast met gestrekte armen en je knieën zijn licht gebogen. Houd je schouders naar achteren en zak vervolgens langzaam lichtjes door je knieën en laat de halter of flesjes water zakken totdat ze op scheenbeenhoogte zijn. Kom dan weer rustig omhoog en herhaal dit voor 8 of 10 keer. 

Duif pose 

Ga zitten op je knieën en strek je linkerbeen helemaal naar achteren en doe je rechterbeen in een voorwaartse positie. Zorg ervoor dat je rechterscheenbeen evenwijdig is aan de mat. Zit dan even rechtop met je rug voor 3 seconden en kom dan naar voren en laat je onderarmen naar de grond zakken. Probeer je hoofd ook op de mat te leggen en hou dit voor 5 tot 10 seconden vast. Kom dan weer gecontroleerd omhoog.  

Sharing is caring