Verbeter je relatie met de Tango dans! 

Heeft je relatie een dipje en is het nogal stil tussen de lakens? Ren dan is naar je partner en kijk hem heeeel lief. En vraag met volle overtuiging of je partner een cursus tango dansen wilt volgen. Met deze dans is de passie en fun zo weer terug! 

Dipje 

Scheiden willen jullie nog niet. Het kost veel tijd en geld. De kinderen hebben veel verdriet en maandenlang in relatietherapie te gaan, gaat ook weer te ver. De grootste valkuilen in een relatie zijn saaiheid en verveling. Er wordt weinig meer met elkaar gedaan en niks spannends gebeurt meer. Het is tijd voor een onderhoudsbeurt, maar wat kun je dan doen? 

Gevoelens 

Een Tangoworkshop werkt voor elke relatie. Bijvoorbeeld tussen jou en je moeder of met je kinderen. Tango is pure emotie en sensualiteit. Het zijn subtiele bewegingen die met veel passie worden uitgevoerd.  

In het begin zit je relatie natuurlijk vol met spanning en intimiteit. Je deelt alles met elkaar en er wordt veel gepraat. Doe je samen iets nieuws dan dicht je die gevoelens ook toe aan je partner. Deze gevoelens lijken sterk op verliefdheid. Samen nieuwe dingen doen verbetert de kwaliteit van de relatie.  

Intensieve therapie 

Tango dansen zorgt ook voor minder stress. De hoeveelheid cortisol neemt namelijk af door de bewegingen en aanrakingen die tijdens de dans voorkomen.  

Ook draait het in therapie vaak om je geest. Maar het lichaam wordt ook verwaarloosd. Bij tango draait het om het leiden en volgen, balans vinden en elkaar aanvoelen en je positie ontdekken. In principe is de man altijd de leider. Hij zorgt ervoor dat de vrouw kan schitteren en geeft haar de ruimte om versieringen te maken. Je kan met Tango dus intensief aan je relatie werken.  

Sensueel 

De sensualiteit die je voelt tijdens de intensieve tango sessie werkt lang door. Tijdens de les voel je je erg verbonden met je partner. Je kan waarschijnlijk hard lachen om elkaars losse heupjes en komt er misschien wel achter hoe lening je eigenlijk bent. Vaak is het tussen de lakens ook wat spannender diezelfde avond.  

Sharing is caring