Romantische look voor een datenight

Op een date wil je natuurlijk een goede indruk achter laten. Daarom kan je voor je afspraakje veel kledingstress hebben. Hieronder de beste tips voor jou perfecte look voor je datenight! 

Kies je kleur 

Kleur kiezen is kleur bekennen. Omdat een date best spannend kan zijn, is de verleiding soms groot om het bij basic kleuren te houden zoals zwart, donkerblauw of beige. Het nadeel hiervan is dat gedekte kleuren minder snel spannend ogen. Over een mooie kleur krijg je ook sneller complimenten. Weet je dat rood je sexy laat voelen of groen je ogen meer laat spreken? Durf dit dan aan te trekken. Zwart is een mysterieuze kleur waar je eindeloos mee kunt combineren. Zeker als je kiest voor accessoires in een contrasterende kleur.  

Accessoires 

Sieraden kunnen veel toevoeging geven aan je outfit. Ze bepalen voor een groot deel je persoonlijke stijl. Te veel sieraden kunnen ook afleiden, houdt het dus wel subtiel. Een hippe handtas erbij doet ook erg veel. Probeer daar dus een goede balans in te vinden. 

Balans 

Compenseer je printen en kleuren. Ga je voor een blouse met een drukke print? Draag er dan een effen broek of rok bij, andersom kan natuurlijk ook! Ga je voor een minirok? Doe er dan een leuke coltrui boven. Of ga je toch voor een wijde broek? Daar mag je gerust een strakke top met decolleté bij dragen. 

Comfortabel 

Kies een outfit waar jij je goed in voelt. Je wilt niet de hele tijd bezig zijn met de knoopjes die niet goed zitten, of je rok die omhoog kruipt. Kies iets waarvan je weet dat het lekker zit en jij je ontspannen in voelt. Op deze manier voel je je zelfverzekerder en durf je vrij te bewegen. 

Show you! 

Weet je van jezelf dat je mooie schouders hebt of brede heupen? Verberg je vormen zeker niet! Het is namelijk iets om trots op te zijn! Kies bijvoorbeeld een overslagjurkje om je decolleté mooi te accentueren.   

Twijfel? 

Kun je tot het laatste moment niet kiezen? Doe dan niet moeilijk en ga voor de ultieme datecombi. Een mooie jurk met hakken eronder is nooit verkeerd! Met deze look verras je jouw lover en kan hij z’n ogen niet meer van je afhouden.  

Sharing is caring