Nageltrends voor het voorjaar van 2022 

Mooie, verzorgende nagels met een origineel design maken je outfit helemaal af. Het ziet er ook nog eens mooi verzorgt uit. De keuze is reuze en ook aankomende lente zijn er weer genoeg trends om uit te kiezen. De leukste nageltrens voor de lente van 2022 hebben we op een rijtje gezet. 

Gouden elementen 

Goud zorgt voor een luxe maar ook frisse uitstraling. Kies jij voor de hele nagel goud of ga je voor een uniek Franse manicure? Wil je de nail-art net iets extra’s geven dan is het ook leuk om gouden vlokjes te gebruiken. 

Bruin tinten 

 
Bruine tinten zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. In het afgelopen seizoenen domineerde ze de kledingwinkels. Aankomende tijd ga je bruin overal zien, ook op de nagels. Bruin zorgt voor een klassieke look, ook handig het past bij alles! Een nageltrend waarvan we verwachten nog lang terug te zien.  
 

Pastel  

 
Heb jij de nieuwe collecties in de winkels al zien liggen? Dan is het je vast opgevallen. Pastel is niet meer weg te denken. Creëer jij graag een vrolijke en kleurrijke look, dan is dit de trend voor jou. Wil je een extra twist geven aan deze trend, geef dan elke nagel een andere pastelkleur. Het geeft ook meteen een extra twist aan je outfit.  
 


Minimalistisch  

 
Hebben we het over nail-art dan zien we vaak de meest uitgebreide en precieze kunstwerken voorbijkomen. Maar ook minimalisme kent zijn kracht. Je houdt het simpel maar je nagels zijn toch net wat interessanter dan een egaal lakje. Denk aan een doorzichtig of nudekleurig lakje met een simpel bloemetje.  


Glitter en metallic  

Glitters en glans zijn zeker niet alleen voor de feestdagen. Ook dit voorjaar kan je uitpakken met alle kleuren glitter. Erg leuk om ook met de andere trends te combineren. Wat denk je van een lila glitterlakje? 

Sharing is caring