IJsklontjes: het nieuwe wondermiddel 

Jaja, je leest het goed. IJsklontjes zijn heel nuttig in je drankje maar wist je dat je ze nog voor veel meer dingen kan gebruiken? Hieronder 5 tips waarvoor je ijsklontjes nog meer kan gebruiken.  

Natural glow 

Wil jij graag een stralende huid? Plaats dan een ijsklontje in een doekje en beweeg dit vervolgens met een ronddraaiende beweging over je gezicht. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie in je gezicht op gang komt. Je ziet er hierdoor wakkerder uit en je huid krijgt een mooie natural glow.  

Doei wallen! 

‘s Ochtends hebben veel mensen last van opgezwollen ogen en wallen. Ook hier is een ijsklontje jouw reddende engel. Plaats een ijsklontje in een doek en leg deze vervolgens op je ogen. Doe dit voor een of twee minuten. Hierna zie je al snel dat je ogen er minder vermoeid uitzien.  

Puistjes 

Last van een slechte huid en puistjes? Druk een ijsklontje op het puistje en houd dit ongeveer een minuut lang vast. Door de kou krimpt het puistje en verdwijnt de roodheid. 

Wenkbrauwen epileren 

Epileren kan af en toe erg pijn doen, het is nou eenmaal geen pleziertje. Toch kunnen we dit vervelende gevoel onderdrukken. Ga met een ijsklontje langs je wenkbrauw en begin daarna pas met epileren. De kou zorgt ervoor dat je huid verdoofd wordt. 

Nagellak 

Gaat jouw nagellak er ook altijd zo snel vanaf? Na deze hack niet meer! Leg je net gelakte nagels in een bak met ijsklontjes met water en laat je handen er minimaal 3 minuten in liggen. Laat ze hierna goed opdrogen en je nagels zijn ready te go! 

Ben je al onderweg naar de vriezer?  

Sharing is caring