4 x podcast over gezondheid 

Wil je meer weten over gezondheid, we hebben de leukste podcast voor je op een rijtje gezet. Onderwerpen zoals suiker, koolhydraten, sporten en slaap passeren de revue. Ideaal om te luisteren als je onderweg bent, tijdens het koken, sporten of een rustig avondje op de bank. Staat jouw favoriet ertussen? 


The Health Code  

Luister jij je podcasts het liefst in het Engels? Dan ben je bij The Health Code aan het juiste adres. Fitness- en Health Youtuber, bekend als Sarah’s Day en haar man Kurt fotograaf en voormalig personal trainer bespreken alles wat te maken heeft met gezondheid. Ben je meer van de korte podcast? Ook dan hebben ze aan je gedacht, zoek dan The Health Code Daily eens op. Hier bespreken ze elke dag verschillende onderwerpen rondom gezondheid in minder dan 10 minuten.  

Hoe word ik gelukkig en gezond 100? 

De podcast van Woman’s Health is razend populair. In vijf afleveringen wordt er antwoord gegeven op de vraag ‘Hoe word ik gelukkig en gezond 100?’. Gasten als breinexpert Daphne Feller en verouderingsbioloog Peter de Keizer komen aan het woord. De afleveringen zitten vol met de laatste wetenschappelijke onderzoeken en informatie om gelukkig en gezond 100 te worden.  

Voor een fitter en gezonder leven 

Is blauw licht het nieuwe roken? Dit en nog veel meer interessante vragen rondom gezondheid worden in de podcast van Fit.nl besproken. Onderwerpen zoals fitness, afvallen en de beste voeding komen langs.  

OERsterk met drs. Richard de Leth 


Richard de Leth gaat in deze podcast in gesprek met (huis)artsen, dokteren, verschillende coaches en therapeuten over gezondheid. Het hebben van een gezonde levensstijl staat voorop. Diepgaande gesprekken, leuke gasten en interessante content. Wat wil je nog meer.  

Sharing is caring