Je lichaam in vuur en vlam

Je seksleven met je partner begint een beetje in een sleur te raken. Terwijl seks ook een belangrijk deel is van je relatie. Maar hoe kan je nou weer zorgen dat er weer wat meer spanning is in de slaapkamer? Wij hebben wat vurige standjes voor jou op een rijtje gezet die jij eens zou moeten proberen! 

Ballet dancer 

De Ballet Dancer is makkelijk staand standje, maar het standje kan wel altijd en overal waar je maar wilt en kunt. Ook is dit standje snel, makkelijk en speels. Hoe doe je deze positie? Jullie staan beide recht op tegenover elkaar en je tilt één been omhoog en wikkelt hem om de heupen van je partner. Hij kan je via deze manier makkelijk penetreren. Onder de douche is deze positie ook erg handig.  

Standing Tiger 

De Standing Tiger of ofwel de “Crouching Dragon” is een standje dat heel erg lijkt op doggy style. Terwijl jij met je handen, voeten en knieën op een verhoging leunt kan hij makkelijk van achter bij jou naar binnen gaan. Dit kan bijvoorbeeld op het bed of tegen een tafel.  

CAT-positie 

De CAT-positie is een variant op de missionaris, maar net iets anders. Bij de missionaris lig je recht onder elkaar, maar bij de CAT-positie lig je net iets omhoog en naar de zijkant. Dit zorgt ervoor dat hij makkelijker toegang heeft bij jou en een voordeel voor jou is, dat je hem al het werk kunt laten doen.  

Hot seat 

Bij het Hot Seat standje laat je hem op het puntje/hoek van het bed zitten of op de bank of stoel. Jij kan dan vervolgens op hem zitten terwijl je op hem naar voren en achter beweegt. Jij hebt hier dan je handen vrij om jezelf te bevredigen.  

Pretzel Dip 

Bij de Pretzel Dip lig je op je rechterzij als vrouw, terwijl je partner knielt tussen je benen. Dit standje zorgt voor een diepere penetratie net zoals bij doggy style. Het enige verschil is dat je bij dit standje elkaar kan aankijken.  

Table top 

Dit is een oefening die je op een tafel kan doen maar dat hoeft niet. Ieder ander plat oppervlakte op kruishoogte is prima. De vrouw ligt bij deze oefening op de tafel en de man staat. De man komt bij je naar binnen wanneer je op de rand van de tafel ligt of zit. Dit standje is vooral handig voor mensen waar er sprake is van grote lengteverschillen.  

Sharing is caring