Pizza maar dan anders

Ingrediënten voor 2 personen 

  • 2 stokbroden om af te bakken 
  • 6 el tomatensaus 
  • Halve ui 
  • 6 plakjes salami of peperoni 
  • 2 snufjes Italiaanse kruiden 
  • Peper 
  • Zout  
  • Wat rozemarijn 
  • Wat Parmezaanse kaas 

Bereidingswijze 

Verwarm de oven voor op 220 graden. Je hoeft niet op de verpakking van het stokbrood te kijken op hoeveel graden de oven moet en voor hoelang het in de oven moet, omdat je je daar bij dit recept niet aan hoeft te houden. Haal het stokbrood uit de verpakking en maak er kleine sneetjes in, maar snijdt het niet helemaal door.  

Pak de tomatensaus erbij en doe dat in een bakje. Daar voeg je een snufje peper, snufje zout en de Italiaanse kruiden aan toe. Dit roer je dan even goed door en vervolgens doe dit tussen iedere inkeping. Snipper de ui en snijd de plakjes salami of peperoni in kleine stukjes. Doe dit dan ook tussen iedere inkeping.  

Strooi er hoeveel jij wilt aan Parmezaanse kaas en een beetje rozemarijn overheen. Doe de twee stokbroden dan voor 12 minuten in de oven. Laat het dan een beetje afkoelen en eetsmakelijk.  

Sharing is caring