Voordelen van seks in de ochtend

Het hebben van ochtendseks is voor veel stellen erg stimulerend. Veel koppels geven aan dat dit de beste manier is om dag goed te beginnen vol met energie. Maar wat vind jij hiervan? Vind jij dit fijn of heb je het liever in de avond? Wij hebben wat voordelen voor jou op een rijtje gezet waarom seks in de ochtend goed is voor je. 

Spontaniteit  

Vaak als je in de ochtend seks hebt is dit spontaan. Er is namelijk geen rekening gehouden met de tijd, de mooie lingerie, de make-up en niet te vergeten je ochtendadem. Als je in de ochtend seks hebt met je partner weet je dat het goed zit en dat je helemaal jezelf kan zijn. Geen zorgen dus maken om dat je haar niet helemaal goed zit. Je begroet in de ochtend elkaar op een hele goede manier, door elkaar liefde en verlangen te laten zien. 

Meer energie als je wakker wordt 

Als jij ’s avonds naar bed gaat heb je waarschijnlijk niet zo veel energie als dat je wakker wordt in de ochtend. Je hebt je namelijk dan weer een hele nacht kunnen opladen. Oftewel weer genoeg energie om samen seks te gaan hebben! Overdag zal je ook meer energie hebben want je maakt tijdens de seks extra endorfines aan die je energie geven door de dag heen. 

Onder de douch

Toch de twijfels om seks te hebben omdat je niet zo lekker ruikt? Ga dan lekker samen douchen. Samen douchen geeft je een mix van plezierige, stimulerende en aangename sensaties. Lekker knuffelen en elkaar inzepen onder een warme douche kan gaan leiden tot ochtendseks.  

Cardiotraining 

Niet zo’n zin in weer een cardiotraining in de sportschool? Ga dan lekker een ochtendje seks hebben met je partner. Met seks verbrand je namelijk ook een hoop calorieën. Let er wel even op dat het aantal calorieën die je verbruikt, liggen aan de standjes die je doet. Probeer de ochtendseks te combineren met een gezond ontbijt om de dag vol energie door te gaan.  

Sharing is caring