Bladerdeegsticks met kaas

Ingrediënten voor 15 sticks 

  • 6 plakjes ontdooide bladerdeeg 
  • 1 ei 
  • Wat sesamzaadjes 
  • 150 gr kaas (blok)  
  • Chilisaus 

Bereidingswijze 

Verwarm als eerst de oven voor op 200 graden. Snijd de plakjes bladerdeeg in reepjes. Uit ieder plakje kan je 5 reepjes snijden. Snijd het blok kaas in 15 reepjes en leg dat op de helft van de reepjes. Leg er dan een ander reepje bovenop en maak dat dicht met een vork.  

Kluts het ei en besmeer de sticks met wat ei. Doe er dan nog wat sesamzaadjes over. Bak de sticks voor ongeveer 15 minuten in de oven totdat ze mooi goudbruin zijn. Als ze klaar zijn laat je ze een beetje afkoelen.  

Ondertussen doe je wat chilisaus in een bakje. Serveer dit samen met de sticks en dippen maar! 

Sharing is caring