Toilettasje van Lone

Actrice Lone van Roosendaal is al jaren te zien in het theater en op tv maar het grote publiek kent haar vooral van haar rollen in Voetbalvrouwen,Verliefd op Ibiza en natuurlijk (nu) als Billy de Palma in GTST. Op camera misstaat een mooie visagie uiteraard niet! Daarom is Fit at Home benieuwd naar haar beautyroutine en nam dit keer een kijkje in de toilettas van Lone!

Bij GTST werken we met producten van Guerlain. Ik ben met name fan van The Youth Watery Oil en de dagcreme van de Abeille Royale lijn. Fantastische producten! Doordat ik voor tv en shoots met hele goeie visagisten werk lijkt het misschien dat ik elke dag prachtig opgemaakt m’n bed uit rol, maar niets is minder waar. Ik ben eigenlijk heel lui en vind na een draaidag met lagen make-up niets lekkerder dan het er met een veeg af te kunnen halen. In mijn geval met Kiehl’s Midnight Recovery gezichtsolie en de Nivea Oogmake-up Remover Double Effect. Ik ben niet van de drie-stappen-aanpak met eerst een doekje hier dan een lotionnetje daarom vervolgens nog na te scrubben en het af te maken met een masker. Nee hoor! Dat vind ik gedoe.

Ik heb ook het geluk dat ik geen moeilijke huid heb, waardoor ik niet gedwongen word om er extra veel mee bezig te zijn. Daarom heb ik weinig in m’n eigen make-up tas: de mascara van Loreal, foundation van Guerlain en absolute must is de eyeliner van Chanel voor iets meer diepte. En als ik echt een keer in de touwen ga hangen gebruik ik de Hot Lips van Ellis Faas.

Eén keer per week gebruik ik een masker van Sensai. Zeker als ik veel gedraaid heb bij GTST. Het voelt dan echt als een cadeautje. Voor mijn huid in het algemeen drink ik elke dag Collageen Oslo Skin Solution. Net twee maanden mee bezig en het lijkt te werken.

Dit alles in onregelmatige volgorde afhankelijk van mijn agenda en hoe mijn pet staat, maar wat ik nooit oversla is Chanel Allure Sensuele Parfum. Zoals Marilyn Monroe ooit antwoordde op de vraag: ‘What are you wearing in bed Miss Monroe?’ ‘I only wear Chanel’. Mijn favoriete tegeltjeswijsheid, al 35 jaar!

Sharing is caring