Op deze manier werkt je droogshampoo veel beter

Je haar begint vet te worden, maar je wil het wassen van je haar nog een dagje langer uitstellen. Door je haar namelijk te vaak te wassen, wordt het een stuk sneller vet. Veel mensen maken dan nog snel even gebruik van droogshampoo voordat ze deur uitgaan. Wij hebben een betere manier voor je zodat de droogshampoo een stuk beter werkt! 

Gebruiken van droogshampoo 

Droogshampoo gebruiken op het moment dat je haar vet is of voordat je weggaat. Logisch toch? Scheelt een hoop tijd wanneer je eigenlijk je haar moet wassen. Droogshampoo kan je dan echt redden.  

Droogshampoo ‘s avonds gebruiken 

Wakker worden met de perfecte look en ook nog is wakker worden zonder vet haar! Hoe fijn is dat? Doe dan wat droogshampoo in je haar vlak voordat je gaat slapen in plaats van op de dag zelf. Je haar wordt namelijk vettig door een overmaat aan oliën. Als jij de droogshampoo een nacht ervoor gaat opspuiten, kan de shampoo de oliën een stuk beter opnemen.  

Wat moet je niet doen tijdens het opspuiten  

Als je droogshampoo opspuit is het belangrijk dat je het op een goede manier doet. Zo is het belangrijk dat je de droogshampoo van niet te dichtbij spuit. Als je het namelijk van dichtbij spuit, is het niet zo dat het beter werkt. Sterker nog, het werk averechts. Droogshampoo is vaak zo geconcentreerd dat het je haarschubben verstopt. Spuit de droogshampoo ongeveer vanaf een afstand van tien centimeter.  

Waar droogshampoo nog meer goed voor is?  

Naast dat droogshampoo erg goed is voor als je haar wat vetter is, is het ook goed voor wat volume in je haar. Elke dag de droogshampoo in je haar spuiten is dan ook weer niet goed, maar je mag best wat shampoo op je haar sprayen als het “schoon” is voor wart meer volume. Spray een klein beetje bij de aanzet van je haar en kam het door voor de perfecte look.  

Sharing is caring