Toilettasje van Celine Huijsmans

Celine Huijsmans kennen we als nieuwslezeres en sidekick, maar vooral als presentatrice van Shownieuws. Op camera misstaat een mooie visagie uiteraard niet! Daarom is Fit at Home benieuwd naar haar beautyroutine en nam dit keer een kijkje de toilettas van Celine!

Ik vind de verzorging van mijn huid heel belangrijk. Die krijgt voor Shownieuws veel dikke lagen make up, dus ik probeer hem zo goed mogelijk te reinigen en verzorgen en ‘s avonds echt alles eraf te halen. Daarvoor gebruik ik eigenlijk alles van Hannah. Mijn huid is gevoelig en reageert goed op hun producten. Het droogt niet uit en verzorgt goed.

Favoriet zijn: de cleansing oil (niet uitdrogende facewash), vitamin spray (verfrist na het wassen), 4youth cream (goede dagcreme) en het Pro-Active mask, wat zeker nu met al die mondkapjes je huid goed bacterievrij maakt en onzuiverheden voorkomt! Als mijn huid wat extra’s kan gebruiken smeer ik wel eens de Cell Active op of de Enzymatic Skin Peeling. De ene zorgt voor betere doorbloeding en vervaagt vlekjes, de ander is een scrub maar dan zonder korrels. Het fijne is dat alle producten ook goed op elkaar afgestemd zijn. Dat werkt goed! Ik heb graag een frisse mond en adem. Mijn tanden poets ik altijd heel lang en, ook na het gebruik van de meest supersonische tandenborstels gebruik ik toch het liefst een ouderwetse handmatige tandenborstel met harde borstel. Ook flos ik vaak en heb ik van die rubberen tandenstokertjes.

Voor mijn haar ben ik erg fan van L’ANZA. Het heet niet voor niets Healing Haircare, dat merk je echt. Sinds ik dit gebruik is mijn haar zoveel beter geworden. Verder is het belangrijk dat het milieu en diervriendelijk is. De producten verzorgen je haar heel goed, drogen niet uit en hun serum (Neem Plant Silk Serum) is het beste wat ik ooit geprobeerd heb. En de Dry Texture Spray is zo’n geweldige haarspray: hij zorgt voor body en textuur maar maakt niet hard. Je krijgt er een look van die niet te gestyled is, precies waar ik van hou! Ook ben ik grootverbruiker van droogshampoo;
batiste kokos is heerlijk tropisch en werkt goed.

Qua make-up heb ik geen enorm lange lijst. Als mijn wenkbrauwen goedzitten (bobbi brown wenkbrauwpotlood) en ik een beetje mascara op heb vind ik het al best. Ik hou van een natuurlijke, frisse look. Als je je huid goed verzorgt en goed slaapt heb je ook niet zoveel make-up nodig. Mijn make-up tasje is dan ook best klein. Soms als ik echt wil uitpakken dan doe ik wel uitgebreid oogschaduw of lippenstift (mat) op. Ik gebruik meestal M.A.C of Bobbi Brown, maar ook tussen de Essence lijn van de drogist zitten prima spullen.

Sharing is caring